Internationaal congres trampolineparken komt in mei naar Amsterdam

De Internationale Association of Trampoline Parks (IATP) organiseert van 20 – 23 mei haar jaarlijkse Europese beurs en congres in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Het aantal trampolineparken in Nederland groeit snel en er is volop ontwikkeling in de vormen en toepassingen waarin trampolines worden gepresenteerd.

Bounz @ Hof van Saksen

Zie ook: Volop nieuwe trampolineparken in Nederland (5 jan 2018)

De beurs is heeft een educatieve insteek en is zowel bedoeld voor de recreatiesector als ook voor locaties die trampolinespringen als sport beoefenen. Op de eerste dag wordt er een inspiratietour georganiseerd langs Nederlandse projecten en leveranciers die zijn betrokken bij trampolineparken.

Groeimarkt
De indoor trampolinemarkt groeit snel, laat IATP ons weten: “The indoor trampoline park industry has grown rapidly since 2011 with only 35 parks open and operating in the United States to over 1,000 parks operating globally with close to 400 throughout the UK and Europe.”

Nederlandse partijen die bij de IATP zijn aangesloten: Jump XL, EliPlay, Sidijk, BagJump, Tenacate Industrial Fabrics, Art Attack, Benefits Sports Group, Jumpsocks, Reboud World – Zwolle en Bounz.

Op dit moment (23 maart 2018) staan de workshops en sprekers nog niet op de website van de organisatie. Kijk voor de laatste informatie op:

www.indoortrampolineparks.org/page/ConferenceSchedule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *