Efteling-fansite biedt ruimte aan EuropaPark

Website ‘De Vijf Zintuigen’ (DVZ) heeft een opvallende metamorfose ondergaan. Waar voorheen alleen De Efteling werd gevolgd, wordt nu ook het Duitse Europa-Park ondersteund. Veel leden uit de achterban van ‘De Vijf Zintuigen’ hebben ook affiniteit met het Duitse park.

Verbreding
Een van de redenen om het concept van de website om te gooien, heeft ermee te maken dat de website tegen de grenzen aanliep van wat met de Efteling extern mogelijk was. Dan zijn er een aantal keuzes mogelijk, een daarvan was verbreding. DVZ heeft gekozen voor het Duitse Europa-Park. Dit park is Duitslands grootste attractiepark en ligt in het Zwarte Woud. Net als de Efteling zijn de kwaliteitsstandaarden van dit park hoog en met krap 5 miljoen bezoekers is het een van de best bezochte parken van Europa. Onder fans van DVZ is ook een groeiende interesse voor dit park.

Op technisch gebied is er ook veel vernieuwd. Zichtbaar voor de bezoeker is een rating systeem waarmee forumleden zelf in beperkte mate kunnen modereren. OP dit moment loopt de berichtgeving over De Efteling en Europa Park door elkaar. Via een knop ‘switch’ kan een filter worden gelegd op de website.

Vlogs Europa Park
Vanaf het nieuwe parkseizoen gaan de webmasters ook regelmatig Europa-Park vlogs (video blogs) maken.

Meer informatie: www.devijfzintuigen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *