Beste websites in Vrije Tijd en Accommodaties

De awards voor ‘Beste website van Nederland’ in diverse categorieën werden op 23 november j.l. uitgereikt. in de categorie ‘Hotels en accommodaties’ werd RCN.nl verkozen tot beste website. Voordeeluitjes kreeg de award voor populairste website. In de categorie ‘Vrije Tijd’ gingen de awards naar fijnuit.nl (beste) en route.nl (populairste)

De Website van het Jaar Verkiezing is dé jaarlijkse publieksstemming voor websites en apps. Binnen 38 categorieën kiest het Nederlandse publiek de beste en populairste sites en apps op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Voor deze editie lieten meer dan 500.000 mensen een beoordeling achter. De verkiezing is een initiatief van website Emerce en gefaciliteerd door onderzoeksbureau Multiscope.

RCN vakantieparken; beste website

RCN komt als eerste met een reactie: “Al jarenlang zetten we ons in om RCN.nl niet alleen te voorzien van een fris design, maar ook om de technische prestaties continu te verbeteren. In samenwerking met digital partner Snakeware streven we ernaar om de gebruikerservaring elk jaar weer naar een hoger niveau te tillen. En met de integratie van de boekingsmodule van Maxxton software is het boeken van de ideale vakantie nu nog eenvoudiger.

Onze aanpak is persoonlijk. We vinden het belangrijk dat gasten ons niet alleen online, maar ook via ons contact center en bij de recepties van de parken kunnen bereiken. Vakantieplezier staat bij ons centraal, en dat begint al bij het eerste contact.”

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *