Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

Travday

Rijtuigenloods Amersfoort, Nederland

TravDay is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse reisprofessionals, waar je in één dag kunt netwerken, leren en geïnspireerd kunt raken door de nieuwste producten en ontwikkelingen. Het evenement brengt jou en andere toonaangevende bedrijven uit de reisbranche samen, en biedt een unieke kans om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen

ZwembadBranche congres

De Cantharel Apeldoorn, Nederland

Op het ZwembadBranche congres weet de organisatie telkens weer sprekers te vinden die de exploitatie van zwembaden benaderen vanuit verrassende invalshoeken. Het congres is daarnaast ook een uitstekend netwerkmoment voor deze deelsector waarop volop kennis wordt gedeeld.

Open Camping Dag

Op zaterdag 6 april openen campings, dealerbedrijven en kampeerwinkels hun deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren. Het evenement is een initiatief van Stichting Open Camping Dag. Het doel van de stichting is om te laten zien hoe leuk het is om te kamperen.

Nationaal Congres Evenementen

Shimano Experience Center Valkenburg aan de Geul, Nederland

Uitdagingen in het evenementenlandschap zijn er volop; Hogere kosten, terugtrekkende hulpdiensten, personeelstekorten, gebrek aan vrijwilligers, strengere vergunnings- en veiligheidseisen en een hele trits aan maatschappelijk belangrijke thema’s zoals inclusie, diversiteit, milieu, diervriendelijkheid, lichtvervuiling etc. etc. Tijdens het congres worden ook de Evenementenprijzen 2024 uitgereikt.

Veine Dagen (v.h. Supportbeurs)

Jaarbeurs Utrecht

VeineDAGEN gaat samenwerken met de Jaarbeurs in Utrecht. Het doel is om gezamenlijk het grootste jaarlijkse event neer te zetten voor mensen met een beperking, voor jong en oud. Supportbeurs verdwijnt, het event gaat verder onder de naam VeineDAGEN en vindt plaats tijdens de Dutch Health Week in Koninklijke Jaarbeurs van donderdag 11 tot en […]

Gezond Uit kennisbijeenkomst (besloten event)

Wildlands Emmen, Nederland

Hoe zorgt WILDLANDS voor een gezonder én duurzamer voedingsaanbod in het park? Dat wordt duidelijk tijdens de Gezond Uit bijeenkomst op donderdag 11 april 2024. Tijdens de bijeenkomst wordt stilgestaan bij het inspireren, informeren en netwerken. De bijeenkomst is bedoeld voor de 27 ondertekenaars van het convenant 'Gezond Uit'. Heb je interesse om ook aan […]

Online masterclass Chatbot bouwen in Copilot Studio

online

Chris van Vleuten heeft inmiddels enkele DMO’s geholpen om een chatbot op te zetten met behulp van a.i. (Microsoft Copilot Studio.) Op 16 april om 10.00 uur wordt een online masterclass gegeven van een uur waarin je op weg wordt geholpen om je eigen chatbot te bouwen. Tijdens deze sessie geeft Chris praktische uitleg. Er […]

€35

Kennissessie netwerk natuur(recreatie)gebieden en bezoekersmanagement

Biesbosch museumeiland Werkendam, Nederland

Sprekers delen hun kennis op het gebied van bezoekersmanagement aan de hand van verschillende praktijkverhalen die direct inspiratie bieden: hoe is het netwerk in de Biesbosch georganiseerd en hoe monitoren ze bezoek? Ook het meten van bezoekersstromen met Resono binnen de provincie Overijssel komt aan bod. Daarnaast bespreken we de ecologische impact van internationale bezoeken.

TEA SATE Europa 2024

Gardaland Verona, Italië

SATE Europe, georganiseerd door de Themed Entertainment Association (TEA) staat voor Storytelling, Architecture, en Technology (S+A+T=E). Ontwikkelaars en exploitanten van diverse attractievormen komen hier bij elkaar om te leren van elkaars expertise.

Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’

Showroom Yala Emmeloord, Nederland

Op dinsdag 14 mei 2024 wordt bekend gemaakt welke tien vakantieparken zijn geselecteerd voor de eindronde van ‘Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’. Afgelopen periode heeft een deskundige vakjury de longlist van 39 parken bezocht. Uit de top 10 wordt eind 2024 de overall winnaar gekozen en certificaten uitgereikt voor bijzondere prestaties op specifieke onderdelen.

Scare Event

Avonturenpark Hellendoorn Hellendoorn, Nederland

Dit jaar vindt al weer de 4e editie van de Scare Awards en het Scare Event plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Dit jaar belooft het een buitengewone ervaring te worden, een ode aan de Scare en Halloween industrie, vol spanning, sensatie en verrassingen voor alle liefhebbers van het macabere en het mysterieuze.

AI in Actie

Harderwijk Harderwijk, Nederland

Op dinsdag 21 mei organiseert All Video Solutions, in samenwerking met Pretwerk.nl en Green Offices een kennisavond over AI in de recreatiesector. Tijdens deze avond maak je praktisch kennis met diverse toepassingen die nu al mogelijk zijn. Ondernemers gaan hier in gesprek met ontwikkelaars.