Word jij een Artnight locatie?

ArtNights vinden al plaats op meer dan 600 locaties in Duitsland en vijf andere Europese landen. De organisatie wil kunstenaars en creatievelingen met elkaar in contact brengen, en is op zoek naar geschikte locaties. Dat biedt ook kansen voor recreatiebedrijven.

Wat is een Artnight?

Jan Schenkels van Artnight: “Bij ArtNight geloven we dat iedereen creatief talent heeft, je hebt soms alleen een beetje hulp nodig om de kunstenaar in jezelf te ontdekken! Tijdens de ArtNight schilderworkshops maak je je eigen kunstwerk door stapsgewijze instructies van onze getalenteerde ArtNight-Artists. Kom alleen, met je beste vriendinnen of je moeder, of leer nieuwe mensen kennen op de avond zelf! Wat je te wachten staat? Een offline avondje vol creativiteit, in de leukste bars en restaurants van jouw stad, waarbij je iets nieuws doet en ook nog eens met je eigen kunstwerk naar huis gaat. Unleash your inner-artist!”

Kansen voor ondernemers

Op dit moment hebben vooral veel horecalocaties hun belangstelling getoond, maar ook een vakantiepark kan zich aanmelden.

Schenkels: “Wij werken met een een groot aantal locaties samen (nog geen vakantieparken) die bij ons aangeven graag een host te willen zijn van een ArtNight. Voor de locaties is de samenwerking gunstig, aangezien zij profiteren van gratis promotie en de verkoop van hapjes en drankjes tijdens een ArtNight. Naar de eigen bezoekers toe kunnen zij daarnaast een breder aanbod aan activiteiten aanbieden.”

De voordelen:

  • Gratis marketing: De ArtNight-gasten leren je locatie kennen en zullen deze onthouden. Je locatie wordt geadverteerd via verschillende marketingkanalen.
  • Betere spreiding van het bezoek: Is het op dinsdagavond rustig op je locatie? Dan kan juist op die avond een ArtNight worden georganiseerd. Zo wordt jouw locatie optimaal benut en maak je meer omzet.
  • Locatie voor feesten en evenementen: Er worden ook Private ArtNights georganiseerd voor organisaties en particulieren. Zodra je officieel ArtNight-locatie bent, kom je daarvoor mogelijk in aanmerking.

Meer informatie: www.artnight.nl/wordeenlocatie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *