Waterschappen bieden mogelijkheid tot uitstel van betaling

Veel organisaties houden in deze tijd van Coronacrisis goed rekening met bedrijven in de problemen. Ook de Waterschappen maakten bekend dat zij uitstel van betaling verlenen aan bedrijven die in de problemen raken.

Verschillende waterschappen zetten de invordering van belastingen helemaal stil, en betalen hun facturen direct. Deze en andere maatregelen hebben MKB-Nederland, VNO-NCW en de Unie van Waterschappen zondag bekendgemaakt.

Dankbaar voor snelheid

Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland: “Wij spreken met iedereen om te kijken wat we met elkaar kunnen doen om ondernemers een steuntje in de rug te geven nu het geld veel ondernemingen hard uitloopt, terwijl er niks binnenkomt. Voor een mkb’er met een hotel gaat dit al gauw om 800 euro aan waterschapsbelasting. En elke euro telt nu in de crisis. Bij de waterschappen vonden we net als eerder bij banken en de pensioenfondsen een gewillig oor. Veel dank daarvoor en vooral ook voor de snelheid waarmee we deze afspraken hebben kunnen maken.  Veel dank aan voorzitter Rogier van der Sande en alle waterschapsbestuurders en hun medewerkers om dit mogelijk te maken.”

Meer informatie: www.uvw.nl/waterschappen-coulant-bij-uitstel-van-belastingen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *