Vakantiebeurs viert 50 jaar reisgeschiedenis

Op woensdag 15 januari opent Vakantiebeurs voor de 50ekeer haar deuren. Een mijlpaal die groots gevierd gaat worden met alle bezoekers, partners en exposanten, want met elkaar staan we voor 50 jaar reisgeschiedenis. Een kleine greep uit het programma van de Vakantiebeurs Vakdag.

Grande opening

Tijdens de opening presenteert NBTC-NIPO traditiegetrouw de resultaten van het ContinuVakantieOnderzoek. Nieuw dit jaar is de TrendBattle, waarin trendwatchers Lieke en Richard Lamb vooruitblikken op de reistrends voor de komende jaren. Ook staat er een spetterende verrassingsact op het programma en opent burgemeester Jan van Zanen officieel de beursvloer.

Inhoudelijk programma

In de theaters worden gedurende de hele dag kennis- en netwerksessies georganiseerd. Zo presenteert TUI dit jaar voor het eerst TUI Insights op de Vakantiebeurs, waarbij reisagenten in contact komen met leveranciers van over de hele wereld. Efteling, Apenheul en Amadeus verzorgen inspirerende kennissessies en EURAM laat in een ultieme branding workshop zien hoe belangrijk branding voor jouw bedrijf is. Ook staan er diverse prijsuitreikingen op het programma en organiseert gastbestemming Ras Al Khaimah een persbijeenkomst.

B2B-zone

De komende editie keert de B2B-zone in zijn geheel terug op de beursvloer. Ontmoet reisprofessionals in de trade units op het B2B-plein. Op het business terras van de B2B-lounge trakteert hoofdsponsor Sunny Cars op koffie en smoothies.

Vakdag feest

Uiteraard laat Vakantiebeurs haar 50e verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. In de Vakantiebeurs Festivaltent gaat tussen 18.00 en 22.00 het dak eraf tijdens het jubileum Vakdag feest, powered by TravMagazine, TravelPro, TUI en gastbestemming Ras Al Khaimah! Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen vakbezoekers genieten van een surprise artiest, coverband Broadway en de beats van de DJ.

Info & tickets

De Vakantiebeurs Vakdag vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht en is gratis toegankelijk voor reisprofessionals. We maken er een feestje van dit jaar, dus zorg dat je erbij bent! Scoor nu je gratis ticket via www.vakantiebeurs.nl/vakbezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *