Center Parcs en Gazelle kijken naar nieuwe mobiliteitsoplossingen

Center Parcs slaat de komende jaren opnieuw de handen ineen met Koninklijke Gazelle. Na een succesvolle samenwerking de afgelopen vier jaar bereiken de partijen een nieuwe mijlpaal met een vernieuwde focus. Op alle Center Parcs parken in Europa gaan Gazelle en Center Parcs zich verder inzetten om samen een vernieuwende vakantiebeleving neer te zetten.

Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe

De samenwerking krijgt invulling door op zoek te gaan naar toepassingen van nieuwe mobiliteitsoplossingen om te blijven aansluiten op de toekomstige behoeften van de gast. Bovendien worden de mogelijkheden bekeken om elkaars doelgroepen kennis te laten maken met beide A-merken door middel van joint promotions.

Koninklijke Gazelle levert sinds 2014 een uitgebreide collectie fietsen. Verspreid over alle locaties, beschikt Center Parcs Europe over zo’n 15.000 huurfietsen, waaronder mountainbikes (van FOCUS, een zustermerk van Gazelle), elektrische fietsen en stadsfietsen. Vooral de vraag naar elektrische fietsen stijgt snel. Het aanbod huurfietsen van Center Parcs bestaat nu voor vier procent uit elektrische fietsen. Naar verwachting zal dit in de komende jaren verder stijgen.

Bron en meer informatie: www.centerparcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *