Start online leerplatform voor de recreatiesector

Op 1 oktober is www.recreatiehero.nl live gegaan. RecreatieHero is hét online leerplatform voor iedereen in de recreatiebranche. Meer dan 150 trainingen worden in de vorm van e-learning modules aangeboden.

Red.: Bij ons eerste redactiebezoek aan de website blijkt dat de website nog niet helemaal vrij is van kinderziektes. Niet alle linkjes werken en ook de opmaak wordt niet goed weergegeven (in browser Firefox).

Van een biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van specifieke productkennis tot excel. Een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is: vakgericht voor nu, maar ook voor de toekomst. HorecaHero en GoodHabitz! zijn de leveranciers en in de zeer nabije toekomst komen er typisch branchegerichte trainingen bij. Zo zullen er trainingen gekoppeld worden aan specifieke functies, wat het inwerken vergemakkelijkt. Iedere ondernemer, manager en werknemer kan zelf in het overzichtelijke en het uiterst praktische learning management systeem inloggen en een training starten. KIKK/Sociaal Fonds Recreatie, waarin vertegenwoordigd zijn RECRON, FNV Recreatie en CNV Vakmensen maakt  www.recreatiehero.nl  financieel mogelijk. Het is dan ook alleen toegankelijk voor bedrijven die afdragen aan KIKK/Sociaal Fonds Recreatie.

De komende weken zijn er webinars te volgen met toelichting en uitleg en daarnaast zal er in RECRON- regiobijeenkomsten aandacht besteed worden aan www.recreatiehero.nl.

Meer informatie: www.recreatiehero.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *