Genomineerden VEKABO Camping van het Jaar 2015

Wie wint de titel VEKABO Camping van het Jaar 2015? De zeven genomineerden voor deze spannende verkiezing zijn bekend! VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert de jaarlijkse verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel.

vekaboDe gasten van de camping spelen een belangrijke rol: zij dragen campings voor waar zij hebben gekampeerd en die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Dit geven de vakantiegangers door via de site of het evaluatieformulier in de VEKABO-gids ‘Charmante plattelandsaccommodaties’.

De onafhankelijke jury heeft vervolgens per regio een genomineerde gekozen. Deze regionale winnaars strijden voor de landelijke titel VEKABO Camping van het Jaar. De jury let behalve op stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping.

Door naar landelijke verkiezing
De regionale winnaars gaan nu op voor de landelijke verkiezing. Komende weken bezoekt een mystery guest de campings om deze kritisch te beoordelen en om de sfeer te proeven… Genomineerd zijn voor de titel is voor de campings een grote eer, de campings zijn er terecht trots op dat hun gasten hen goed beoordelen. De uiteindelijke winnaar wordt op donderdag 22 januari 2015 op de Caravana Beurs bekend gemaakt, natuurlijk op feestelijke wijze!

De zeven genomineerde campings zijn:

Regio Noord- Zuid Holland en de Wadden
Camping De Hal in Den Burg (Texel) | www.dehal.nl

Regio Utrecht – Gelderland
Camping De Pit in Rumpt | www.campingdepit.nl

Regio Noord Oost Nederland
Minicamping Venema in Koudum | www.campingvenema.nl
ZomersBuiten in Oude Pekela | www.campingzomersbuiten.nl

Regio Limburg
Hovershof in Velden | www.hovershof.nl

Regio Zeeland
Landschapscamping De Zonnehoeve in Zonnemaire | www.dezonnehoeve.nl

Regio Brabant
Pergama Landjuweel in Haaren | www.pergama.nl

Vereniging Kampeer Boeren (VEKABO) staat voor ruim 1.600 charmante plattelandsaccommodaties verspreid door heel Nederland.
Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *