Primeur Circulair TinyHouse op natuurcamping Voscheheugte

Op natuurkampeerterrein Voscheheugte, van hun dorpsgenoten, hebben Martin en Manilde van Tralaluna hun eerste TinyHouse on Wheels geplaatst – met schitterend uitzicht op de ondergaande zon. De reacties van de eerste gasten zijn veelbelovend: ‘Wij komen zeker terug!’

Deze eigenzinnige, originele creatie, gebouwd door lokale krachten met een mix van ecologische bouw- en hergebruikte materialen komt op het natuurkampeerterrein in esdorp Mantinge in Midden-Drenthe bijzonder goed tot zijn recht. Het interieur is verrassend, eigenzinnig en inspirerend.Tegelijkertijd speelt het hele ontwerp in op het contact met de natuur buiten. En dat ervaar je op de Voscheheugte volop. De Tiny Tralaluna – geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen – is voorzien van een keukenblok met mobiel gasstel (ook voor buiten koken), houtkachel, douche, slaap-loft, breakfastbar en zithoek met daybed. Buiten hangt een hangmat te wachten en staan twee luie stoelen met uitzicht op het einder. En een vuurkorf binnen handbereik.

Over Tralaluna Casita on Wheels

Tralaluna is sinds 2005 actief op de Drentse vakantiemarkt met een uniek aanbod aan retro caravans en vintage campers. Eigenaren Martin en Manilde hadden al jaren de wens om hier tiny houses aan toe te voegen. Mede door crowdfunding en toekenning van een provinciale LEADER-subsidie, ter stimulans van plattelandsontwikkeling, kregen zij de kans deze droom te verwezenlijken.

Meer informatie: www.tralaluna.nl / www.voscheheugte.nl/nl/home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *