ZooParc Overloon haalt World of Dino’s in huis

ZooParc Overloon krijgt tussen 1 oktober en 8 november bezoek van minstens veertien levensechte dinosaurussen. Deze levensechte creaties, waarvan een aantal bewegen en geluid maken, zijn normaal gesproken te zien in World of Dinos, de grootste dino expo van Europa.

Tijdens de Dino Weken zijn onder meer een Tyrannosaurus Rex van zeven meter, een Brachiosaurus van zes meter en een Triceratops van maar liefst negen meter te zien in Overloon. 

Voorouders 

“Ik vind dinosaurussen echt fantastisch. Het is niet voor te stellen dat die hier ooit hebben rondgelopen. De dino’s zijn de voorouders van de meeste moderne vogels en reptielen. Hierdoor kunnen bezoekers heel goed de link met deze tijd leggen”, aldus een enthousiaste Roel Huibers, general manager van ZooParc Overloon. 

In ZooParc komen verspreid over het park minstens veertien dino’s te staan. Bij alle creaties komen borden met informatie over de gewoonten, het eetgedrag en manier van leven. 

Meer informatie: www.zooparc.nl

Dinosaurussen spreken tot de verbeelding

dierenpark Amersfoort

Het is zeker niet voor het eerst dat een park de uitgestorven dinosaurussen gebruikt als publiekstrekker. Op dit moment wordt in de Jaarbeurs Utrecht de indoor experience ‘World of Dino’s‘ georganiseerd (recent verlengd tot 27 september). Het Belgische dierenpark Zoo Planckendael heeft de Dino’s gekozen als thema voor het winterse DinoLights lichtfestival . Dierenpark Amersfoort heeft een permanente opstelling van de prehistorische dieren in het DinoPark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *