Plopsaland De Panne zoekt meer dan 2.250 werknemers voor attractiepark en hotel

Plopsaland De Panne viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Dit gaat niet alleen gepaard met grote investeringen maar ook met een ongeziene kalender vol feestelijke evenementen. Plopsaland De Panne is hiervoor op zoek naar tal van vaste medewerkers, seizoenmedewerkers en jobstudenten.​

De twinstigste verjaardag van Plopsaland De Panne gaat niet onopgemerkt voorbij. Op de planning staan de officiële opening van de gloednieuwe Dino Splash, de opening van het Plopsa Hotel en tal van evenementen.

Plopsaland De Panne organiseert op 13 en 14 februari een tweedaagse verjaardagsfuif in het Proximus Theater. Tijdens deze fuif kunnen sollicitanten in een ongedwongen sfeer kennis maken met de verschillende vacatures. “We zoeken echt allerlei mensen.”, benadrukt parkmanager Wim Wauters. “Mensen die attracties bedienen, onze bezoekers te woord staan in het onthaal, maaltijden helpen bereiden, zorgen dat het park netjes blijft, de winkels uitbaten, enzovoort. Enorm veel mogelijkheden dus.”

Ook jobs in het Plopsa Hotel

Maar Plopsa zoekt niet alleen medewerkers voor het park. “Dit jaar openen we in De Panne het eerste Plopsa Hotel. Dit gaat gepaard met tal van nieuwe functies. Dit gaat van receptionisten tot restaurantmedewerkers en kamermeisjes.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Uiteraard willen we tijdens deze tweedaagse jobfuif de sollicitanten de totaalbeleving meegeven met lekkere hapjes en drankjes, aanstekelijke deuntjes, Meet & Greets met de Plopsa-figuren en spontane gesprekken met de verantwoordelijken. Op die manier maken potentiële werknemers meteen kennis met de enthousiaste, vrolijke en creatieve omgeving van Plopsa.”, besluit Van den Kerkhof.

Meer informatie: www.plopsalanddepanne.be/nl/jobfuif-plopsaland-de-panne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *