Dierenpark Pairi Daiza bouwt bijzondere verblijven voor haar gasten

Het Belgische dierenpark Pairi Daiza opent dit jaar een hotel en bijzondere lodges. Deze uitbreiding is onderdeel van de nieuwe zone ‘The Last Frontier’. In totaal zullen worden er 26 hotelkamers en 24 lodges geopend. 

Dé grote blikvanger komend seizoen wordt “The Last Frontier”; het nieuwe gebied van het park. In een gebied van acht hectare worden bezoekers ondergedompeld in de Canadese provincie Brits-Colombia, waar bruine en zwarte beren, wolven, poema’s, Stellerzeeleeuwen en elanden zullen ronddwalen te midden van Amerikaans-Indiaanse bossen en rivieren.

Unieke ervaring

Het meest bijzondere object in de uitbreiding van de accommodaties is de authentieke familielodge met een dierenbeleving. Woordvoerder Mathieu goedefroy ligt toe: “Het is de filosofie van Pairi Daiza om onze bezoekers een unieke ervaring aan te bieden. Zo kunnen ze bij ons overnachten in authentieke Indiaans-Amerikaanse lodges, waarbij ze zicht zullen hebben op de beren en de wolven. Ook het hotel zal helemaal in de stijl van Brits-Colombia – een Canadese provincie is dat – opgetrokken worden. We hebben zelfs authentieke totempalen en cano’s laten maken door lokale artiesten in Canada, die zullen naar het park overgebracht worden. “

Prijzen zijn nog niet bekend. Deze zullen in de komende maanden gepubliceerd worden. In de nieuwe verblijfsaccommodaties kunnen 200 logeren. Godefroy: “Als alles goed verloopt gaan we dat naar de toekomst toe nog sterk uitbreiden.”

Pairi Daiza rekruteert in het het nieuwe seizoen zo’n 600 talenten, waarvan 200 nieuwe. Daarbij wordt kennis van het Nederlands (Pairi Daiza ligt in Franstalig gebied) een belangrijk punt.

Meer informatie: www.pairidaiza.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *