Glamtainer bouwt zeecontainers om tot luxe hotelsuite

Het bedrijf Glamtainer.com introduceert een unieke 20ft zeecontainer die over de gehele breedte uitgeschoven kan worden waardoor de beschikbare leefruimte met 75% wordt vergroot. Daarmee wordt de zeecontainer omgebouwd tot luxe 5 sterren hotelkamers compleet met luxe badkamer, toilet, opbergruimte, slaap- en woongedeelte.

het uitschuifsysteem

Het nieuwe product trekt meteen al veel aandacht in de recreatie- , evenementen- en zorgbranche. Mede doordat de containers CSC plated zijn, kunnen ze op elke gewenste locatie worden neergezet. “We hebben sinds 1 augustus een demo uitschuifbare container geplaatst bij camper kampeerplaats Afslag Nagele alwaar deze dient als demo-model en ondertussen wordt verhuurd als bed & breakfast door het echtpaar Peter en Gesina Meurs”, aldus Jeroen van der Zwaard, initiatiefnemer van de Glamtainer.

De Glamtainer wordt als compleet functionerend verblijf opgeleverd. Van de Zwaard: “Concreet komt het erop neer dat vooraf stroom, water aan- en afvoer, badkamer, toilet, keuken, woon- en slaapgedeelte, afgewerkte vloeren, plafonds en wanden zijn gemonteerd in de container. Op de plaats van bestemming kan 1 zijklep opengeklapt worden en de gehele glazen pui, welke in de container zit, naar buitengeschoven worden. Hierdoor wordt de ruimte in één keer met 75% vergroot. Binnen een handomdraai heb je een klein huisje met een oppervlakte van 27m2. Het enige wat dan nog gedaan dient te worden is water, afvoer en elektriciteit aan te sluiten”.

Glamtainer.com is een initiatief van de Emmeloordse ondernemers Jeroen van der Zwaard en Leon Juffermans. De laatst genoemde is de grondlegger van het begrip Glamping, luxe kamperen, en is vorig jaar met zijn gezin geëmigreerd naar Australië. Evenals in Europa is luxe overnachten ook daar een hype aan het worden. De uitschuifbare container als 5 sterren hotelkamer is daar zeer populair bij winerys en resorts.

Meer informatie: www.glamtainer.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *