Libema wil vertrouwen van de klant winnen met all-in prijzen

De prijzen van vakantiepark Beekse Bergen en vakantiepark Dierenbos worden vanaf 1 oktober inclusief de bijkomende verplichte kosten vermeld op de websites van Libema. Libema wil hiermee het vertrouwen en de gastgerichtheid van de Libema vakantieparken verstevigen. Website Vapzo, die continu de bijkomende kosten in kaart brengt van alle bungalowparken, bekeek deze nieuwe aanpak.

Marco Duindam van Vapzo: “Consumenten klagen al langer over de kosten die bovenop de geadverteerde prijzen komen. Dat is immers ook één van de redenen waarom VapZo is opgericht. Naast Libema hebben ook Molecaten en Sunparks al all-in prijzen. In de nieuwe prijsstelling van Libema zijn de huur, reserveringskosten en eindschoonmaak inbegrepen. De toeristenbelastingen komen er nog bij.”

Hoe inclusief de prijs nu daadwerkelijk?
Vapzo deed een test. Op vakantiepark Beekse Bergen staat een all-in prijs voor 14 oktober van € 744,45 nu voor € 668,45 voor 6p bungalow.
libemaallin1

Wanneer er naar de boeking wordt overgegaan dan wordt gevraagd naar het reisgezelschap. Wij vullen daar twee volwassenen, twee 55+ en twee kinderen in. In een mooi overzicht wordt de totaalprijs van €735,65 getoond. Dat is de prijs inclusief de €67,20 toeristenbelastingen.
libemaallin2

In het overzicht zien we verder dat in de prijs ook €49,50 aan schoonmaakkosten en €19,95 aan reserveringskosten is opgenomen.

In onze ogen voert Libema een helder transparant beleid met deze nieuwe all-in prijzen. De vraag is echter of de klant blij wordt van een totaal van € 136,65 aan bijkomende verplichte kosten bovenop de kale huurprijs.

Met dank aan:
Marco Duindam, Vapzo.nl

Een Jungalow op de Beekse Bergen
Een Jungalow op de Beekse Bergen

Een toelichting door Libema:
All-in wil zeggen: inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Door het communiceren van all-in prijzen is bij Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos meteen duidelijk wat de volledige prijs is. Hierdoor komt de gast bij het boeken van een vakantie niet voor onverwachte bijkomende kosten te staan. “Gasten willen duidelijkheid over wat hun vakantie gaat kosten en die duidelijkheid krijgen ze bij ons. Bij onze vakantieparken staan betrouwbaarheid en gastgerichtheid hoog in het vaandel en daar sluit deze prijstransparantie perfect bij aan,” aldus Jan Blijenberg, divisiedirecteur Libéma vakantie- en attractieparken.
www.libema.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *