Center Parcs en Albron lanceren 5 vernieuwende horecaconcepten in Belgische parken

Center Parcs en haar horecapartner Albron hebben vijf nieuwe horecaconcepten gelanceerd, die zorgen voor bijzondere en niet alledaagse ervaringen. De vijf volledig nieuwe horecaconcepten worden tussen 23 september en 9 december 2013 gelanceerd op de Belgische vakantieparken van Center Parcs (Erperheide en De Vossemeren)

Na succesvolle introductie in België worden de nieuwe concepten vanaf 2014 uitgerold in de Nederlandse parken van Center Parcs

De ontwikkeling van deze concepten illustreren de beweging die Albron, o.a. binnen Center Parcs, maakt en waarbij het creëren van unieke belevenissen centraal staat. Het horeca aanbod sluit met de introductie van deze concepten beter aan bij het merk Center Parcs en bij de verwachtingen van de gasten. Het initiële horecabezoek en het herhaalbezoek van gasten tijdens hun verblijf bij Center Parcs zullen hierdoor toenemen.

Grand Café & Eatery
In het Grand Café, in het hart van de Market Dome, kan iedereen op elk moment terecht. Dat maakt het een ideale ontmoetingsplek. Met zijn behaaglijke inrichting straalt het Grand Café rust uit in een Britse koloniale sfeer. Hier voelt iedereen zich thuis … op vakantie.
Opening op 23 september in Erperheide en op 9 december in De Vossemeren.

Evergreenz ‘All You Can Eat’ Family Buffet
In het Evergreenz Family Buffet heerst een ontspannen, gezellige sfeer waar men de drukte van het moderne leven even achter zich laat. In dit ‘all you can eat’ restaurant schuiven onze gasten met de hele familie aan lange tafels om in een landelijke omgeving verhalen van vroeger op te halen, anekdotes te delen en mooie momenten te beleven. Het uitgebreide buffetassortiment weet jong en oud te verleiden.
Opening op 7 oktober in De Vossemeren en op 2 december in Erperheide.

Fuego Adventure Grill

Fuego Bar area Vossemeren
Fuego Adventure Grill

In dit themarestaurant beleven gasten een buitengewone ervaring in een avontuurlijke omgeving. Midden in het restaurant staat een grote grill met reusachtige spiesen met heerlijk gegrild vlees. Wanneer gasten rond het vuur zitten te eten, wanen ze zich in een Zuid-Amerikaanse, door de jungle overwoekerde vuurtempel. Een waarschuwing is wel op zijn plaats, tijdens het diner kunnen er onverwachte dingen gebeuren.
Opening op 7 oktober in Erperheide en op 4 november in De Vossemeren.

Today’s Restaurant
Eten wat de pot schaft! Elke dag serveren we een 3-gangen diner voor een vaste lage prijs. Kinderen betalen € 1,- per levensjaar. Het eten is eenvoudig en vertrouwd, maar bovenal heel erg lekker. De potten en pannen worden op tafel gezet en iedereen bedient zichzelf.
Opening op14 oktober in De Vossemeren en op 25 november in Erperheide (onder voorbehoud).

Nonna’s Family Pizza é Pasta
Welkom in het huis van Nonna! Hier proeft men de sfeer van het Italiaanse zuiden. De vrouw des huizes, Nonna, laat haar gasten smelten met haar Italiaanse charmes en bereidt met liefde haar traditionele Italiaanse gerechten: van verse, op houtvuur gebakken, pizza’s tot zelfbereide pasta’s. Weer of geen weer … bij Nonna is het altijd genieten.
Opening op 9 december in De Vossemeren

Meer informatie over de nieuwe horecaconcepten in Center Parcs De Vossemeren is te vinden op:
http://www.centerparcs.nl/NL/NL/parken/vossemeren/eten-entertainment/restaurants

Meer informatie over de nieuwe horecaconcepten in Center Parcs Erperheide is te vinden op:
http://www.centerparcs.nl/NL/NL/parken/erperheide/eten-entertainment/restaurants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *