Blijf in beweging!

Karin Veldhuizen van Watersportcamping Heeg is groot voorstander van bij-de-tijd-blijven. ‘Zorg dat je constant in beweging blijft, je organisatie is nooit af!’

Ik zorg ervoor dat ik zeker 1 à 2 keer per maand naar een workshop, een masterclass of iets dergelijks ga. Eigenlijk alles wat inspiratie en mijn kennisniveau kan verhogen dat betrekking heeft op het verhuren van grassprieten!’

Virtual Reality
Afgelopen week bezocht ik de masterclass VR van KVN. Wij doen op dit moment (nog) niets met VR, maar het is een van de technologische ontwikkelingen die met name interessant kan zijn voor de reisbranche en dus wellicht ook voor ons. Punt twee, er lopen lekker veel (jonge) mensen rond die al meer dan gemiddeld geïnteresseerd zijn in de toekomst en techniek. Wie weet loop ik hier een supergemotiveerde afstudeerstudent tegen het lijf, een docent die graag met ons een project wil opstarten of een organisatie die al enthousiast wil vertellen over wat hem nu al zo geholpen heeft bij het ondernemen. En ja hoor, ik zag van alles en kwam van alles tegen. Met alweer een voller geschreven notitieboekje in mijn tas stond ik na afloop nog even gezellig met een aantal studenten te praten. Plots vroeg er eentje: “En mevrouw, wat neemt u nu mee naar huis?”

Nachtje slapen
Een goede vraag, want ik was dan wel druk aan het schrijven geweest, maar wat neem ik mee naar huis? En nog beter gezegd; wat ga ik ermee doen? Want alleen maar luisteren naar mooie presentaties en er geen vervolg aan geven, brengt je uiteindelijk nog niet veel natuurlijk! Ik antwoordde haar dat ik eerst eens een nachtje ging slapen. Mijn hoofd uit laten stuiteren, daarna nog eens in mijn aantekeningen duiken om daaruit te gaan kijken welke ideeën het meest kansrijk zijn. Van al die punten die kansrijk zijn, ga ik dan kijken waar mijn hart het grootste huppeltje maakt. Welke ikzelf het meest zie zitten. En daar gaan we dan verder mee op onze camping. Want we weten, willen we vooruit blijven komen, dan zullen we vooral in beweging moeten blijven! Want heel veel kleine stapjes samen, maken uiteindelijk toch een groot verschil!

Hoe blijf jij in beweging? Hoe zorg jij dat je voldoende aan vernieuwing doet? Blijf je je producten en diensten steeds maar weer verder aanpassen aan je doelgroep? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes! Watersportcamping Heeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *