Zwembad van het jaar verkiezing maakt combinatie met marktonderzoek

De Zwembad van het Jaar Verkiezing vindt in 2014 voor de 5e keer plaats. Alle zwembaden met meer dan 200 stemmen ontvangen een gratis rapport op maat met beoordelingen, verbeterpunten en scores ten opzichte van het gemiddelde van andere zwembaden. Vanaf 16 juni kan er gestemd worden op de Openlucht Zwembaden in Nederland. Vanaf 9 september 2014 op de Binnen- en combibaden.

zwemmen“De beoordelingen en verbeterpunten kunnen worden ingezet om het zwembad beter te laten presteren. Iedere zwembad heeft op deze manier voordeel bij de verkiezing, niet alleen de zwembaden die een titel winnen.” Aldus Wilfred Romijn van Vote Company dat de verkiezing organiseert.

Innovaties in 2014, Keten Award
Naast het gratis rapport kent de verkiezing, zoals tot nu toe ieder jaar, weer een aantal innovaties. Zo kan er bij deze editie ook gestemd worden via Facebook en zelfs SMS, is er een aparte versie van de website voor smartphones en voor tablets. Daarnaast wordt er voor het eerst een aparte Keten Award uitgereikt bij de Binnen- en combibaden.

Award Uitreiking
De Award Uitreiking van De Zwembad van het Jaar Verkiezing (Openlucht Zwembaden en Binnen- en combibaden) vindt op 1 december 2014 plaats op een toplocatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Iedereen uit de zwembadbranche is welkom bij dit jaarlijkse feest voor de zwembranche.

Maatschappelijk partner KiKa
Net als in voorgaande jaren is ook bij deze editie Kika maatschappelijk partner. Zij ontvangen tijdens de Award Uitreiking een mooie cheque. Dit goed doel zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met maatschappelijk partner KiKa, Diversey, Stip Reizen, Leuk voor Jou en Wij Willen Sport. De organisatie is in handen van Vote Company.

Meer informatie: www.zwembadvanhetjaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *