Zaterdag opent A’dam toren; o.a. uitzichtpunt skyline Amsterdam

Het voormalige Shell-gebouw aan het IJ in Amsterdam-Noord krijgt een nieuwe invulling; en wordt zaterdag geopend. De A’dam Toren biedt ruimte aan creatieve bedrijven, verschillende horecaconcepten, een members club voor creatieve talenten, een hotel en een observatiedek. Als eerste openen zaterdag 14 mei A’DAM LOOKOUT (panoramadek), restaurant en bar Madam, The Loft en A’DAM Music School

Mix van horeca, cultuur en entertainment
A’DAM LOOKOUT is het eerste publiek toegankelijke observatiedek van de stad, met een 360° uitzicht en een interactieve, state-of-the-art tentoonstelling over Amsterdam. Brasserie-stijl restaurant Madam wordt aangestuurd door chef-kok David Baxter en transformeert na zonsondergang in ‘Amsterdams hoogste nachtclub’, compleet met entertainment. De 18e verdieping wordt de thuisbasis van members club A’DAM&Co., een eigen concept van de A’DAM Toren. De twee verdiepingen daaronder zijn gereserveerd voor The Loft: een unieke splitlevel locatie voor evenementen, voorzien van twee luxe slaapvertrekken. Het talentontwikkelingsprogramma A’DAM Music School, een springplank voor jong Amsterdams muziektalent ook voor diegene die er normaal niet de middelen voor hebben, opent ook zaterdag zijn deuren. Met ambassadeurs als Martin Garrix, Caro Emerald en Jamai Loman krijgt talent de mogelijkheid zich te ontwikkelen onder begeleiding van experts.

adamtoren swingThrill Schommels
Een van de meest opmerkelijke ‘attracties’ worden de Giant Swings; schommels waarmee je over de dakrand kunt schommelen; en even van een kleine 100 meter diepte ‘genieten’. Deze Giant Swings gaan volgens planning eind juni open.   Een entreeticket voor de A’DAM Lookout gaat € 15,00 kosten (€ 7,50 voor kinderen van 4-12 jaar) en er wordt gewerkt met timeslots. Voor de schommelervaring is (volgens een Parool artikel) nog een aanvullend ticket nodig.

www.adamtoren.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *