Website van het jaar 2014 met nieuwe categorie: Vrije Tijd

De nominaties voor de Website van het Jaar 2014 zijn weer bekend gemaakt. Een opvallende aanpassing is de opsplitsing van de categorie toerisme en vrije tijd in twee nieuwe categorieën: ‘Vakanties en toerisme’ en ‘Vrije Tijd’. Volgens het publiekspanel en de jury achter deze verkiezing is er voldoende aanleiding om Vrije Tijd in een eigen categorie onder te brengen die zich helemaal richt op dagrecreatie.

De genomineerden in de categorieën ‘Vakanties’ en ‘Vrije tijd’ zijn:

 Vrije Tijd  Vakanties
 VVV  Zoover
 VrijeTijd.nl  TravelBird
 VakantieVeilingen.nl  Sunweb
 TicketVeiling.nl  Skyscanner
 TicketSwap  Prijsvrij.nl
 Spoordeelwinkel  Landal
 Social Deal  Kras
 Route.nl  KLM
 IENS  D-reizen
 Groupon  Corendon
DagjeWeg.NL  Booking.com
013 Poppodium Tilburg  Arke

 

banner_woty2Van 29 september tot en met 7 november kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites in 23 categorieën. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dé ‘Website van het Jaar’ noemen.
Zowel grote als kleine websites maken kans op de overwinning van de beste website, doordat wordt gekeken naar naar waardering op een aantal cruciale aspecten. Iedere stemmer wordt gevraagd de favoriete website (in diverse categorieën) te beoordelen op de volgende criteria:

  • Content (1 tot 5 sterren)
  • Navigatie (1 tot 5 sterren)
  • Design (1 tot 5 sterren)
  • Aanbevelingsintentie (schaal van 0 tot 10)

Meer informatie: www.websitevanhetjaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *