Vlaanderen lanceert label voor kampeerautovriendelijke logies

Samen met de Vlaamse campings lanceert Toerisme Vlaanderen het gloednieuwe label ‘Kampeerautovriendelijk logies’. Dit om Vlaanderen meer als toeristische topbestemming voor kampeerautogebruikers op de kaart te zetten.

Kampeerautovriendelijk label
Om in aanmerking te komen voor het label, moet het kampeerautoterrein minstens over 4 verharde kampeerautoplaatsen en een individuele elektriciteitsaansluiting voor elke kampeerautoplaats beschikken. De kampeerautoplaatsen worden aan een verminderd verblijfstarief van minstens 20% aangeboden ten opzichte van de kampeerplaatsen voor kortkampeerders op het terrein. Daarnaast beschikt een kampeerautovriendelijk logies ook over een verharde plaats voor drinkwaterbevoorrading en verwijdering van afvalwater van kampeerauto’s.

Kennismakingsactie
Om de lancering van het nieuwe label extra in de kijker te plaatsen, trakteren de deelnemende ‘kampeerautovriendelijke’ logiesbedrijven de kampeerautogebruikers, van 15 april tot 15 mei 2012, op een uitzonderlijk kennismakingstarief. De camperaar betaalt slechts 10 euro voor een verblijf van 2 nachten. Deze prijs is inclusief elektriciteit, water, huisdieren en taksen.

meer informatie: www.toerismevlaanderen.be / en voor de consument: www.kampeerautologies.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *