Veluwse Bron best gewaardeerde wellness op Zoover.nl

De Veluwse Bron is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen de Veluwse Bron gemiddeld met een  8,5. Daarmee wint de Veluwse Bron de Zoover Award voor Beste Wellness 2012. Vandaag nam eigenaar Gert van der Steen deze publieksprijs in ontvangst.

Gert van der steen is trots op de uitslag: “Op deze fantastische prijs zijn we enorm trots. Trots op wat we in slechts vier jaar bereikt hebben en vooral trots op al onze medewerkers! Zonder dit geweldige team van de Veluwse Bron hadden wij deze award nooit voor elkaar gekregen. Een dag pure ontspanning, dat is waar het om draait en wat wij al onze gasten willen bieden. Deze award is een bevestiging op ons werk!”

Zooverbezoeker: ‘De Veluwse Bron is de beste sauna van Nederland’
Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over de Veluwse bron. Met name de ruimte, variatie in aanbod en de vriendelijkheid van het personeel worden geprezen. Een greep uit de reacties op Zoover: ‘Lekker ruim, schoon en rustig’,‘Het personeel bij de behandelingen, de horeca en receptie waren allemaal even vriendelijk, ondanks de drukte’, ‘ Veelzijdig en uitgebreid’, ‘Ruim en toch sfeervol’ en ‘Beslist de fijnste en mooiste sauna van Nederland!’. Lees meer beoordelingen op zoover.nl.

De Veluwse Bron ligt midden in de Veluwse natuur in het plaatsje Emst. De Veluwse Bron maakt deel uit van de International Wellness Resorts (IWR). Een organisatie met een landelijk netwerk van kwalitatief hoogwaardige resorts.

Top 3 wellness 2012

  1. De Veluwse Bron – Gelderland (8,5)
  2. Elysium, Centre for Wellbeing – Zuid-Holland (8,3)
  3. Thermen Bussloo –  Gelderland (8,0)

 

Slechtste sauna: ‘Een dagje afzien’
Dat een dagje wellness niet altijd rust en ontspanning brengt, blijkt wel uit het cijfer voor het slechtst gewaardeerde grote saunacomplex van Nederland. De Zwaluwhoeve scoort op Zoover een 4,5. Een greep uit de beoordelingen op Zoover:  ‘Een massale fabriek’, ‘overal lange wachtrijen en niet hygiënisch’, ‘Een bezoek aan de Zwaluwhoeve is het tegenovergestelde van een relaxte ervaring, ik ging gestresster weg dan ik er aankwam’.

Categorieën
De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties op Zoover. De Awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite.

Binnen de categorie dagattracties worden awards uitgereikt aan het beste attractiepark, de beste dierentuin, beste wellness en het beste museum van Nederland. De award voor beste attractiepark ging vorige week naar de Efteling. De overige awards zullen de komende weken worden uitgereikt.

Op Zoover worden naast accommodaties ook steeds meer bezienswaardigheden, attracties en activiteiten beoordeeld. Zoover reikt de awards voor beste attractiepark en dierentuin van Nederland voor de tweede keer uit. Nieuw dit jaar zijn de awards voor wellness en musea.

Bron: persbericht Zoover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *