Vakantiehuizen, kampeermiddelen en fietsen in de herfstvakantie

De organisatoren van beurzen en congressen in recreatie en toerisme hebben de herfstvakantie ontzien in hun planning. Er zijn dit weekend en komende week nog wel enkele consumentenbeurzen, die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Op de website van de rijksoverheid worden de herfstvakanties per regio weergegeven.

En de beurzen…

De ecowoning van park Bad Hoophuizen is een opvallende verschijning. (Droomparken)

12 – 14 oktober, Second Home, Utrecht
Deze beurs is vrijdag al van start gegaan. Er worden diverse (nieuwe) Nederlandse bungalowprojecten gepresenteerd. De beurs is vooral bedoeld voor mensen die een vakantiehuis willen voor zichzelf of als investeringsobject. Standhouders met aanbod, gericht op de Nederlandse markt zijn o.a.:
Dop makelaars
Dormio recreatiewoningen
Droomparken
Eurologs
Europarcs
Kontour vastgoed
Micazu.com
Monarch recreatie
Limburg Resorts
Topparken
Flieroord
Wereld Recreatie
Zuiderzee op Zuid

12 – 15 oktober, Bike motion Benelux, Utrecht
Tijdens Bike MOTION Benelux exposeren importeurs en fabrikanten van sportieve fietsen, accessoires en kleding hun collectie voor het nieuwe seizoen. Maar je vindt er ook aanbieders van fietsvakanties en sportvoeding.

13 – 14 oktober, Kampeer Outlet, Leeuwarden
Startende kampeerders en kampeerliefhebbers die minder te besteden hebben vinden niet alleen een groot aanbod aan caravans, campers, tenten en alle mogelijke kampeeraccessoires op de Kampeer Outlet, maar slaan ook gemakkelijk hun slag voor het volgend seizoen dankzij de voordelige prijzen.

19 – 23 oktober, Kampeer en caravan jaarbeurs, Utrecht
Bezoekers oriënteren zich op nieuwe campers, caravans, vouwwagens, tenttrailers, voortenten, accessoires, toeristische informatie etc. Aanbieders van deze producten grijpen de Kampeer en Caravan Jaarbeurs graag aan om contact te leggen met deze geïnteresseerde doelgroep. Nog meer dan voorgaande jaren gaan we dit jaar ook de focus leggen op specifieke streekinformatie met het thema Bestemming Benelux!

20 oktober, Travel! The Workshop, Brussel
tRaVel! The Workshop is de professionele workshop in België voor groepsreizen. Doelgroepen van de workshop zijn organisatoren van groepsreizen, autocaristen, reisleiders, leraren (die schoolreizen organiseren), tour operators en reisagenten. Binnen het onzekere domein van toeristische meetings en beurzen is tRaVeL! The Workshop er in geslaagd een vrij solide plaats te veroveren. Ook het NBTC is hier aanwezig.

20 – 21 oktober, Bootoutlet, Leeuwarden
Deze gebruikte botenbeurs – de enige overdekte in het land – is een initiatief van WTC Expo en YachtFocus. Zowel bedrijf als particulier kunnen gebruikte (of overjarige) boten op een gemakkelijke en voordelige manier aanbieden en zo de wintervoorraad verkleinen.

Meer agenda op Pretwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *