Vakantieganger zoekt uitjes steeds vaker met mobiel of tablet

Het gebruik van tablets en smartphones voor het zoeken van een uitstapje neemt explosief toe. Bezoekers van DagjeWeg.NL gebruiken massaal hun mobiele apparaat. De binnenlandse toerist zoekt een dagje uit in de buurt met de tablet.

dagjewegnlHet gebruik van tablets stijgt explosief onder de bezoekers van DagjeWeg.NL. Eén op de drie bezoekers zoekt met een mobiel apparaat. Met de tablet zocht 21,1% een leuk uitje en de smartphone werd door 14,9% van de toeristen gebruikt. Dit is een flinke stijging ten opzichte van 2012, toen slechts één op de vijf mensen mobiel naar een leuke invulling van hun dag zocht.

DagjeWeg.NL speelt in op veranderend gebruik
De mobiele gebruiker kan met DagjeWeg.NL alle kanten op. Na wat proefjes met een aparte mobiele app kiest DagjeWeg.NL nu voor responsive design: de website wordt automatisch aangepast aan de grootte van het beeldscherm op een tablet of smartphone. Bezoekers kunnen zo gemakkelijk navigeren en krijgen toch het complete aanbod van DagjeWeg.NL te zien. Een uitje in de buurt van de vakantiebestemming is zo gevonden!

meer informatie: www.dagjeweg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *