Up The Game – Escape Room congres voor vernieuwers

Escape Rooms en Real Life gaming zorgen voor de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfstak binnen de recreatiesector. Ook steeds meer reguliere recreatiebedrijven ontdekken de kansen van deze nieuwe recreatievormen. Op dinsdag 9 mei wordt in Breda de tweede editie van het internationale congres ‘Up The Game’ georganiseerd waar de laatste trends en ontwikkelingen worden gedeeld.

Zie ook: ons verslag van de eerste escape room conferentie in 2016 in Amsterdam

De Koepel in Breda
De markt van Escape Rooms en Real life Gaming is nog relatief jong. Dat zorgt voor veel nieuw elan en jonge innovatieve bedrijven die deze nieuwe recreatierichting vorm geven. Het congres ‘Up The Game’ is zeer internationaal georiënteerd met sprekers en bezoekers uit heel Europa. (de voertaal is dan ook overwegend Engels.)

Als locatie is dit jaar gekozen voor de oude koepelgevangenis in Breda, die tegenwoordig als ‘Future Dome’ door het leven gaat. In deze oude gevangenis wordt o.a. het spel Prison Dome gespeeld. (zie: www.futuredome.nl )

Zeer uitgebreid kennisprogramma
Het programma biedt een flexibele keuze van lezingen en workshops over o.a. bestaande praktijkcases, theoretische achtergronden van spelopzet, techniek, en het bouwen van belevingswerelden. OP het programma staan inmiddels 22 sprekers die een boeiend verhaal te vertellen hebben. Daarnaast zijn er nog enkele stands van bedrijven die je concreet op weg kunnen helpen bij het bouwen van diverse spelvormen.
De kennisdag wordt afgesloten met een Escape Room paneldiscussie (16.30 uur) en een afterparty.

Meer informatie: www.upthegame.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *