Stormloop op Zeeuwse vakantievilla’s met privé kok en butler

Terwijl de Nederlandse bouw- en vastgoedsector opkrabbelt, gaan de ontwikkelingen van recreatief onroerend goed langs de Nederlandse kust op volle kracht door. De joint venture van Bouwfonds en Arcus Projectontwikkeling leidt nu toe de eerste gezamenlijke ontwikkeling van zeer luxe vakantiewoningen volgens het nieuwe Largo-concept.

Dishoek_type4_C_straatAan de voet van de duinen worden in de Zeeuwse badplaats Dishoek 67 luxe vakantievilla’s in ‘jaren dertig stijl’ en 16 hotelappartementen gerealiseerd. Noordzee Résidence Dishoek is het resultaat van een herontwikkeling van het al jaren braak liggende terrein van het voormalige badhotel Zeeduin, aan de voet van een duinovergang.

500 geïnteresseerden
Mede door zeldzaam mooie ligging en de goede verhuurmogelijkheden van de woningen, is de belangstelling voor het bouwproject in de Zeeuwse badplaats Dishoek (gemeente Veere) ongekend groot. Al voor de verkoop start hebben meer dan 500 mensen interesse getoond om eigenaar te worden van één van de villa’s of appartementen. De totale omvang van het project bedraagt dertig miljoen euro.

Primeur: Largo Villa’s
Noordzee Résidence Dishoek is het eerste park dat ontwikkeld wordt volgens het nieuwe verhuurconcept van Largo Villa’s. Largo behoort tot de groep van Roompot Vakanties. Largo onderscheidt zich door uitzonderlijke kwaliteit en ligging van de vakantiewoningen en een uitmuntende service in de verhuur.

Oppas- en butlerservice, snel internet, privé kok
Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties, zegt hierover: “Luxe, kwaliteit, overal snel internet, eco-bewustzijn en beleving… Het zijn de trends in de steeds veranderende Nederlandse en internationale recreatiemarkt. Het was onze uitdaging om met deze trends rekening te houden maar we zijn erin geslaagd om met Largo Villas een uniek concept uit te werken. Onze gasten kunnen gebruik maken van een oppas- en butler service, privé kok en daarnaast kunnen ze er zeker van zijn dat elke accommodatie aan het strenge eisenpakket van Largo voldoet. Al tijdens het boekingsproces wordt de gast verrast door de Largo Villa Ambassador. ‘Verwachtingen overtreffen’ is ons motto”.

Joint venture Bouwfonds-Arcus
Eind 2012 heeft Arcus Projectontwikkeling met Bouwfonds Ontwikkeling (onderdeel van Rabo Vastgoed groep) een joint venture opgericht. Het doel is om de komende jaren gezamenlijk meer dan 1000 vakantiewoningen te realiseren langs de Nederlandse kust in vijf verschillende projecten. Dishoek is de eerste. Arcus heeft een sterke partner aan Bouwfonds. Waar Bouwfonds sterk is in alle facetten van grondexploitatie en gebiedsontwikkeling, kent Arcus zijn kracht in ontwerp, ontwikkeling en verkoop in recreatief vastgoed.

Zekerheid voor investering
Arcus-directeur Enrico de Koster over de overweldigende belangstelling voor recreatief onroerend goed, zoals nu voor woningen in het nieuwe project in Dishoek: “We merken dat mensen zekerheid zoeken voor hun investering. We leven in onzekere tijden, met sterk wisselende beurskoersen, lage rentes bij de bank. Mensen zoeken zekerheid voor hun investering. De verhouding van financiering is de afgelopen 5 jaar gekanteld. Vijf jaar geleden werd een tweede woning door 30% gekocht met eigen geld en 70% moest naar de bank voor een financiering. Nu wordt een tweede woningen door 70% gekocht met eigen geld en heeft slechts 30% een bankfinanciering nodig.”

Over Arcus
Arcus is in 2000 opgericht en is in 13 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende projectontwikkelaar voor (recreatief) onroerend. De onderneming is de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grote projecten zoals bijvoorbeeld de bouw van een luxe vakantiepark met 250 villa’s in Bad Bentheim (Duitsland), een resort in Hellevoetsluis met 125 recreatievilla’s en 34 recreatieappartementen en 500 recreatievilla’s in De Banjaard (Zeeland)

Over Bouwfonds
Bouwfonds richt zich op de ontwikkeling van integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed, waar het goed wonen, leven en recreëren is. Bouwfonds is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als uitleglocaties. Bouwfonds zet hierbij in op nauwe samenwerking en sterke coalities met kopers, overheden, maatschappelijke organisaties en andere marktpartijen. Dankzij die geïntegreerde aanpak opereert ze vanuit draagvlak en betrokkenheid. Met haar concepten en gebiedsontwikkelingen streeft Bouwfonds naar een optimaal rendement op het gebied van wonen, comfort en duurzaamheid. Op die manier wordt vooruitgang gecreëerd voor alle betrokken partijen. Bouwfonds Ontwikkeling is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Kijk voor meer informatie op www.bouwfonds.nl.

Bron, en meer informatie: www.arcusresorts.nl/projecten/in-voorbereiding/noordzee-r-sidence-dishoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *