Stacaravandelen.nl wint Glow Award voor innovatie in recreatie

Jong RECRON, de club van young professionals in de recreatiebranche, heeft tijdens de RECRON ALV van 5 november 2014 de Glow Award uitgereikt aan vier Overijsselse recreatieondernemers die een gezamenlijk project “stacaravandelen.nl” in Overijssel hebben opgezet.

caravandelenStacaravandelen.nl speelt in op de opkomende trend van de ‘sharing economy’; Het is niet meer noodzakelijk om een product te bezitten om er van te genieten. In stacaravandelen.nl werken vier campings samen: Vakantiepark Mölke, Vakantiepark ‘t Rheezerwold, Familiecamping De Vossenburcht en camping De Noetselerberg. Zij bieden een strippenkaart aan waarmee kampeerders flexibel gebruik kunnen maken van een tweede huis. (zie ook ons artikel: Bezit niet meer nodig.)

Jong RECRON deelt jaarlijks de Glow Award uit aan een ondernemer(s) die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap “We vinden het erg leuk dat we Jong RECRON hebben geïnspireerd met stacaravandelen.nl en zijn hartstikke blij met deze prijs” aldus Bert van de Maat van Vakantiepark Mölke.

Jong RECRON is een club van ongeveer 80 young professionals in de recreatiebranche. Zij ontmoeten elkaar 3 keer per jaar en leggen dan bedrijfsbezoeken af, volgen workshops en praten samen over actuele thema’s die spelen in de branche. Jong RECRON zorgt voor een frisse wind in de sector en bestaat al ruim 40 jaar.

Meer informatie:
www.jongrecron.nl
www.stacaravandelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *