RecreaVak start tweede beurs in Noord-Nederland

Vorig jaar werd de eerste editie van de regionale recreatievakbeurs RecreaVak op het Zeeuwse Neeltje Jans georganiseerd. Die beurs wil groeien en verhuist dit jaar (27 – 28 oktober) naar de Zeelandhallen in Goes. Daarnaast wordt de beurs ook opgezet in Drachten (4 – 5 februari 2015). Het wordt al met al een druk jaartje met recreatievakbeurzen in Nederland.

de nieuwe vakbeurs...
de nieuwe vakbeurs…

RecreaVak Goes
Om uitbreiding te kunnen realiseren zal de tweede editie van de vakbeurs Recreavak worden gehouden op maandag 27 en dinsdag 28 oktober 2014 in de Zeelandhallen te Goes. Recreavak is dé vakbeurs voor ontwerp, aanleg, bouw, inrichting en onderhoud van recreatie- en sportaccommodaties, vakantieparken, welness & health, attractieparken, horeca, gemeenten etc. Deze beurs, op Zeeuwse bodem, richt zich op Nederlandse én Vlaamse recreatieondernemers.

RecreaVak Drachten
De beurzen van RecreaVak profileren zich door een sterke gerichtheid op de regio. Veel recreatiebedrijven hebben immers graag een leverancier uit de buurt. RecreaVak ziet kansen in Friesland omdat er in deze regio ook veel recreatiebedrijven zijn gevestigd. Als locatie voor de beurs is gekozen voor het Fries congres- en evenementencentrum in Drachten.

Drukke agenda
Er valt wat te kiezen dit jaar, want op de agenda staan komend jaar ook nog diverse andere recreatievakbeurzen:

 

Meer informatie over de beurzen in Goes en Drachten: www.escgoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *