Recreatiebranche krijgt eigen ‘RECRON payrolling’

RECRON, de branchevereniging voor de recreatieondernemers in Nederland, is een overeenkomst aangegaan met Nedflex Payrolling. RECRON biedt met deze samenwerkingsovereenkomst, onder de naam RECRON payrolling, haar ondernemers een op de CAO Recreatie toegepaste personeelsadministratie waarbij gemak, risicobeperking en financieel voordeel de drie belangrijkste speerpunten zijn. Voor de vaste en flexibele werknemers, werkzaam binnen de branche, betekent het behoud van de CAO Recreatie en dus dezelfde voorwaarden. Er wordt op deze wijze praktisch geen onderscheid meer gemaakt tussen medewerkers in (vaste) dienst of een uitzend- en payrollkracht.

recron-logoDe samenwerking is op 3 januari 2013 tot stand gekomen. Nedflex Payrolling die ook al eenzelfde samenwerking heeft met brancheorganisaties LTO Nederland en ICT Waarborg is verheugd met de keuze van RECRON. “Wij hebben al 21 jaar ervaring met uitzenden en payrollen maar vooral met het toepassen van de CAO binnen de branche en samenwerken met brancheorganisaties”, aldus algemeen directeur Victor van Commenee. “We willen dat alle payrollmedewerkers krijgen waar ze recht op hebben, dat is wat we verstaan onder goed werkgeverschap.”

RECRON merkt dat onder haar leden behoefte is aan flexibiliteit met goede arbeidsvoorwaarden. “Met Nedflex Payrolling kunnen we dit nu bieden. De keuze is vooral gemaakt vanwege hun expertise, transparantie en professionele aanpak”, aldus Jan ten Hoor, directeur RECRON Business. “Ondanks dat ze onze CAO volledig toepassen kunnen ze toch concurrerende tarieven aanbieden en ook dat is gunstig voor onze leden.”

RECRON payrolling wordt juridisch werkgever en ontzorgt daarmee de aangesloten leden. Niet alleen voor wat betreft de personeelsadministratie maar ook de betalingen, ziekteverzuim en vele andere personeelsaangelegenheden. Zo werkt RECRON steeds meer aan voordelen voor haar leden en ziet ze deze dienst als een uitstekende aanvulling in de branche. Vanaf 1 februari 2013 kunnen de eerste medewerkers worden aangemeld.

Meer informatie: www.recron.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *