Recreatie Vakbeurs Hardenberg richt zich op verblijfsrecreatie

Recreatie Vakbeurs Hardenberg vindt in 2016 plaats op 8, 9 en 10 november en vindt deels gelijktijdig plaats met de horecavakbeurs Beleef – Food, Drinks & More. Recreatie Vakbeurs Hardenberg richt zich op de totale recreatiebranche met een specialisatie in verblijfsrecreatie.

recreatie vakbeurs hardenbergCampingplaza en Noviteitenpodium
De vakbeurs beschikt over een breed exposantenaanbod. Van inrichting, sanitair en kleding tot IT, dienstverlening en spelen/entertainment. Alle exposanten krijgen de mogelijkheid om hun nieuwste producten op het gebied van (verblijfs)recreatie te presenteren en te demonstreren. Exposanten kunnen hun systemen en producten aan bezoekers presenteren op de themapleinen, zoals de Campingplaza en op het Noviteitenpodium.

Partnership met Pleisureworld
Recreatie Vakbeurs Hardenberg heeft een partnership met Pleisureworld. Zij verzorgt diverse inloopsessies, waaronder ‘Hoe bereik je de klant’ en ‘De opmars van de camper’. Daarnaast zal Pleisureworld diverse Awards uitreiken. Het volledige up-to-date programma is te zien op www.evenementenhal.nl/recreatie.

Vadesto Waterflike. Winnaar noviteiten Award in 2014
Vadesto Waterflike. Winnaar noviteiten Award in 2014

Pleisureworld Noviteiten Award (Dit jaar: kostenloos aanmelden)
Wie lanceert dit jaar het meest innovatieve product van de recreatiebranche? Leveranciers in de sector kunnen zich aanmelden voor de nieuwste editie van de Pleisureworld Noviteiten Award. Nieuw dit jaar is dat er aan de aanmelding geen kosten zijn verbonden, zodat er geen drempel meer is om je innovatie in te sturen. De winnaar gaat er onder andere vandoor met een aanmoedigingsprijs van € 500,-!
Meer informatie: www.pleisureworld.nl/noviteiten-award/

Gelijktijdige horecavakbeurs
Dit jaar vindt de beurs op dinsdag en woensdag gelijktijdig plaats met de horecavakbeurs Beleef – Food, Drinks & More. F&B managers van recreatiebedrijven en –parken krijgen de mogelijkheid om deze horecavakbeurs te bezoeken. De vakbeurzen zijn echter gescheiden en is er geen doorloop mogelijk. Daarnaast hebben beide beurzen hun eigen toegangsbeleid, zodat de kwaliteit van de bezoeker gehandhaafd blijft.

Aanmelden als exposant
Jaarlijks weten zo’n 7.500 bezoekers uit de noordelijke provincies de weg naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg te vinden. Zelfs een klein aantal bezoekers kwam uit Duitsland, België en Luxemburg. Dit maakt Recreatie Vakbeurs Hardenberg tot de recreatiebeurs van Noordoost-Nederland.

Meer informatie www.evenementenhal.nl/recreatie.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *