Plopsaland De Panne beleeft recordjaar

Plopsaland De Panne verwelkomde het voorbije jaar 1.265.000 bezoekers en blijft zo de meest bezochte toeristische bestemming van België. “We ontvingen 1,5% meer dan tijdens het vorige recordjaar 2011.” blikt Parkmanager Wim Wauters tevreden terug. “Toen was Mayaland de grote nieuwigheid. Het afgelopen jaar konden we zelfs 3 grote investeringen presenteren: de 2 nieuwe zones ‘De Wereld van Kaatje’ en ‘Wickieland’ én het nieuwe Plopsa Theater.”

Kennismaking met 'Kaatje' tijdens studiereis Pleisureworld.
Kennismaking met ‘Kaatje’ tijdens studiereis Pleisureworld.

Behalve deze nieuwigheden was er traditioneel ook een uitgebreid evenementenaanbod. Denk aan Pasen, de Ketnet Fandagen, de K3 Weekends, Halloween en Winter Plopsaland. Stuk voor stuk populaire evenementen die hebben bijgedragen aan het welslagen van het afgelopen jaar.

Het nieuwe seizoen van Plopsaland start op zondag 6 april. De overdekte zone Mayaland, met 10 attracties en een restaurant, blijft ondertussen open op woensdagen, tijdens de weekends en alle dagen van de krokusvakantie.

Over Plopsa
Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo in België, Plopsa Indoor Coevorden in Nederland enHoliday Park in Duitsland. In 2013 opende Plopsaland De Panne het Plopsa Theater met 1.400 stoelen.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 2,7 miljoen bezoekers per jaar.

Naast de parken beheert Plopsa ook 2 externe Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt.

Meer informatie: www.plopsa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *