Ondernemers in Noord-Holland op zoek naar Toeristisch Landschap in 2025

Op vrijdagmiddag 8 november 2013 van 13:30 tot 17:00 uur organiseert Leisure Board een werkconferentie getiteld ‘Hollandse Ruimte’ over ruimtegebruik en ruimtelijke randvoorwaarden. Kan en moet de dag- en verblijfsrecreatie uitbreiden en zo ja onder welke voorwaarden? Een bijeenkomst gericht op ondernemers in toerisme & recreatie, beleidsmedewerkers en bestuurders om gezamenlijk te kijken wat nodig is rondom ‘ruimte’ en ‘ruimtelijke kwaliteit’.

noord hollandAan de hand van voorbeelden, onderzoeksresultaten, meningen en trends wordt gekeken of Noord-Holland Noord klaar is om op ruimtelijk gebied de 2025 doelen te halen. In de recente Leisure Board Visie 2025 worden ambities uitgesproken over de positie van de vrijetijdsindustrie in Noord-Holland Noord over ruim tien jaar.

Verschillende sprekers zullen op hun eigen manier vertellen hoe zij zichzelf klaarstomen voor 2025.
Cor Hospes, dagvoorzitter, bekend journalist en publicist over marketing en social media, biedt houvast via het merkdenken en het regio als merk te zien. De burgemeester van de gemeente Schagen, Marjan van Kampen, geeft inzicht hoe gemeenten hiermee om gaan. Zij zal voorbeelden geven over hoe de gemeente dichter bij de ondernemer kan komen te staan.

Leisure Board voorziet een inspirerende en informatieve bijeenkomst waar de deelnemers gezamenlijk aan de slag gaan.

Meer informatie: www.leisureboard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *