Noviteit: tropical hangout

Het product ‘de tropical hangout’ werd afgelopen maand gepresenteerd op de beurs Festivak. Op de eerste festivals is deze bijzonder relaxplek van babboe inmiddels met succes geïntroduceerd. Het speelse product met en natuurlijke uitstraling is inmiddels ook al op een Center Parcs park geplaatst.

Social meeting spot
De Hangout is echt een social meeting spot. Het product is ontwikkeld voor 3 tot 6 personen, waardoor er met je hele vriendengroep in kan genieten onder het genot van een drankje en nog steeds goed kan communiceren. Er worden altijd mensen richting de Hangout getrokken, er worden foto`s gemaakt en er wordt op de constructie gespeeld.

Setup & Store
De constructie kan binnen 10 minuten worden opgezet. Nog sneller kan deze worden afgebroken. De vooraf gemonteerde kabels en kopstukken kun je opbergen in de meegeleverde Tropical Hangout sporttas.Ook een instructie-boekje en video worden meegeleverd.

Materialen
De bamboe is van de meest hoogwaardige kwaliteit; Guadua bamboe is afkomstig uit Colombia. Door zijn unieke vezelvlechting, korte bamboe kamers en solide uiteinden is dit materiaal nagenoeg onverwoestbaar en kan deze het hele jaar door buiten staan.
De kopstukken zijn van gietijzer en zijn eveneens onverwoestbaar. De kabels en sluitwerken zijn van roestvast staal (RVS). Wanneer er belangstelling is naar een banner, deze is van uiterst dik kunststof spandoek en kan eveneens oneindig buiten blijven staan zonder dat dit zal afdoen aan de kwaliteit.

Eye-Catcher
De unieke constructie vraagt van zichzelf aandacht. Er zijn geen vergelijkbare producten op de markt, waardoor voorbijgangers nieuwsgierig zijn. Het gave design zorgt ervoor dat iedereen naar de constructie wordt gezogen. Vaders bekijken naast het relaxen in de Hangout hoe de constructie in godsnaam in elkaar zit, de kinderen spelen in de hangmatten en de moeder maakt foto`s van een blij gezin.

Het product wordt in Nederland geproduceerd. Er is ook maatwerk mogelijk.

Meer informatie: www.tropicalhangout.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *