Nieuwe zone ‘Exotic World’ geopend in Walibi België

Exotic World is de nieuwe wereld van Walibi België, met family funcoaster Tiki-Waka en avonturenparcour Tiki-Trail als hoogtepunten. Het pretpark opende de nieuwe zone feestelijk met talrijke genodigden. Ze konden genieten van een volledig geherthematiseerde zone, met voor de gelegenheid aangepaste exotische muziek en animatie.

Dhr Benjamin Goes, vertegenwoordiger van Minister Collin, Dhr Dominique Marcel, CEO van Compagnie des Alpes, het moederbedrijf van Walibi, en Dhr Jean-Christophe Parent, Algemeen Directeur van Walibi, openden voor de gelegenheid de familiale funcoaster Tiki-Waka. Deze nieuwe attractie maakt deel uit van de nieuwe zone Exotic World waarin je ook de Tiki-Trail en de bestaande attracties Challenge of Tutankhamon en Octopus kunt vinden. Je kon er niet naast kijken : eens je een stap zette in Exotic World, betrad je als het ware een tropische wereld : steeldrums, Polynesische dansers, steltenlopers, vuurspuwers. Allemaal aanwezig tijdens dit prachtig event.

Onder de gasten vielen vooral de verschillende acteurs uit Thuis en Familie op. Zij konden Tiki-Waka en de anderen attracties uittesten met hun gezin. Deze funcoaster van maar liefst 564 meter lang en 21 meter hoog – de langste en hoogste van de wereld die rijdt aan een snelheid van 55 km/uur – viel zeker in de smaak. Kinderen vanaf 1 meter kunnen de attractie al betreden.

“We wilden echt scoren tijdens deze officiële opening”, zegt Jean-Christophe Parent, Algemeen Directeur van Walibi. “We zijn fier van het estetisch en technisch resultaat van Exotic World, het eerste symbool voor de grote veranderingen die het park zal meemaken in de volgende jaren.”

Meer informatie: www.walibi.com/belgium/be-nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *