Nieuwe recreatievakbeurs op Neeltje Jans

De recreatievakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en Venray krijgen er dit jaar een nieuwe concurrent bij; De RecreaVak opent van 8 tot 10 oktober haar deuren op Neeltje Jans in Zeeland. De organisator, ECS Goes is geen onbekende in deze sector. Zo’n ruime 10 jaar geleden organiseerden zij in de Zeelandhallen ook al de beurs Recreatech.

creavak logoEnthousiasme in Zeeland
De beurs wordt nu al met applaus ontvangen door het toeristisch bedrijfsleven in Zeeland. De RECRON afdeling in Zeeland organiseert op 8 oktober haar jaarlijkse regiovergadering op dezelfde locatie. Ook de aanmelding van standhouders verloopt volgens de organisatie boven verwachting; Naast de beschikbare expositieruimte op Neeltje Jans, worden er zeer waarschijnlijk nog extra tenten neergezet om de beurs te kunnen faciliteren.

Breed beursconcept
Beurscoördinator Irm van Vliet ziet ook kansen in Vlaanderen;  “We hebben inmiddels al contact opgenomen met de Vlaamse kampeerfederatie en die heeft de aankondiging ook doorgestuurd aan haar leden. Ook met de RECRON hebben we een goede samenwerking. Zij participeren niet actief in deze beurs, maar we hebben wel overleg.” Van Vliet wil de beurs vooral inrichten met kleinere beursstands; “Zo kunnen we méér exposanten de ruimte bieden.” De beurs richt zich verder niet alleen op verblijfsrecreatie, maar ook andere deelsectoren van de recreatie worden aangeschreven.
Recreavak wordt omschreven als: ‘De vakbeurs voor ontwerp, aanleg, bouw, inrichting en onderhoud van recreatie- en sportaccommodaties, vakantieparken, welness & health, dag- attractieparken, seizoenbedrijven, gemeenten en horeca.’

Rotterdam gaat niet door
De recreatievakbeurs in AHOY Rotterdam, georganiseerd onder de naam ‘Splashure Sport en Recreatech’ gaat ook dit jaar niet door.

Meer informatie: www.escgoes.nl/vakbeurzen.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *