Nieuw Er-op-uit festival voor dagrecreatie in het voorjaar van 2019

Dit nieuwe publieksevenement richt zich tijdens één weekend in het vroege voorjaar voor 100% op het promoten van de binnenlandse recreatie en toerisme. Het geïnteresseerde publiek wordt gedurende twee dagen meegenomen langs de Nederlandse veelzijdigheid en ontdekt allerlei leuke uitjes. Het speciale festival markeert op zaterdag 30 en zondag 31 maart in 2019 de start van het nieuwe vrijetijdsseizoen in Nederland

EXPO Haarlemmermeer

Destinatie Nederland
Het festival is specifiek ontwikkeld voor de promotie van binnenlandse recreatie en toerisme. Als locatie is gekozen voor de EXPO Haarlemmermeer; een centrale plek met veel (buiten)ruimte, midden in de Randstad. De locatie, het tijdstip en de belevenisvolle evenementopzet zijn zorgvuldig bepaald om dit evenement zijn unieke waarde en karakter mee te geven.

Dit vernieuwende festival brengt al het goede op het gebied van vrijetijdsbeleving in Nederland voor één weekend samen tijdens een inspirerend voorjaarsmoment. Het ‘Er-op-Uit’ Festival heeft als doel het publiek direct in contact te brengen met allerlei recreatieve en toeristische uitjes in eigen land. Deze uiteenlopende mogelijkheden worden op een attractieve manier verpakt tijdens dit aansprekende festival als voorproefje op het komende seizoen.

Breed van opzet
Routes, activiteiten en bestemmingen bepalen de richting die consumenten in het nieuwe seizoen kiezen voor een recreatieve of toeristische beleving in eigen land. Dit specifieke festival biedt de vrijetijdsbranche in Nederland een exclusief podium om zich direct te presenteren aan een enthousiast publiek. Alles op het gebied van vrijetijdsbeleving in Nederland staat tijdens dit speciale festival voor twee dagen centraal.

Deelnemen
De vernieuwende attractieve evenementopzet biedt participanten diverse aantrekkelijke kant en klare deelnamemogelijkheden. Extra interessant is de optie om lokaal of regionaal samen te werken. Een onderlinge samenwerking versterkt de profilering naar het geïnteresseerde publiek en biedt direct financieel en organisatorisch voordeel.

Meer informatie: www.eropuitfestival.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *