N(i)et zo lekker als thuis

net zo lekker als thuisDaar ben je dan aangekomen, na een jaar lang hard werken, eindelijk bij je tent. De komende dagen mag je het doen met maaltijden bereiden op een enkel klein pitje ipv je 6 pit kooktoestel thuis in de keuken.

Onbedoeld belandden er wat extra ingredienten in de pot, en met geen mogelijkheid is het zand van het strandje,  totaal te weren in je tent, je slaapzak en je voorraad koekjes en ander etenswaar.

 

En toch, toch smaakt die maaltijd heerlijk! Na een dag zeilen, de hele dag zuurstof happen op het strandje en de zon die nu sávonds wat minder prominent voelbaar is dan smaken rauwe bonen nog zoet!

Thuis mag je niet eens met je boterham happend over straat lopen, op de camping worden liefst alle maaltijden buiten genuttigd.

En zelfs afwassen is een feest. Niemand hoeft de machine in en uit te ruimen. Hier mogen we met teiltje en afwaskwast de boel poetsen en boenen, en vergeet het afdrogen niet. meestal is het dan ook een klusje dat je met z’n tweeen doet.

Dit wil je toch allemaal voor geen goud anders hebben, net als thuis?

Precies zoals dat je het hele jaar al doet. Nu mogen we weer even nostalgisch leven, genieten van alle ongemakken en met een top-beleving. Want als een ding duidelijk is, dan is het wel dat de dingen gemakkelijker maken, efficienter maken, een hoop beleving weg haalt.

 

Wat ga jij binnen jouw organisatie weer lekker maken? Wees welkom, de polletjes

https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *