Neem jezelf niet al te serieus

Het doet het goed, beetje humor op zijn tijd. Vooral op twitter merk ik dat je met af en toe een grap heel wat meer retweets krijgt dan alleen maar ‘serieuze berichtgeving’. Maar het valt niet mee om steeds weer inspiratie voor een een grappig bericht te vinden. Hoe doe je dat?

Ik kreeg ooit bij een training van Richard Stomp de geweldige tip mee om telkens wanneer ik ‘Hé!’ denk, ik er een foto van moet nemen. En, zo vertelde Richard, die ‘Hé!’ momenten vindt je heel vaak in van die achterafstraatjes in een wat grotere stad. En dus sleep ik eigenlijk altijd wel mijn cameraatje mee en neem ik vaak foto’s van die dingen waarvan ik ‘Hé!’ denk.

ijsmeesterDit fotootje van de ijsmeester heb ik niet in het wild gevonden, maar ik zag iets dergelijks op internet; ergens, ooit.
Nu heeft het net een paar nachten wat gevroren, het is heerlijk weer, als het had gekund was het droom schaatsweer. Maar ja, het kan niet, want er ligt niet eens ijs op de Poelen (het water waaraan de camping ligt). Dus dacht ik, ik ga ‘het ijs’ meten en plaats dat op Facebook en twitter. En dan zie je dat mensen het grappig vinden. mensen vinden het leuk of retweeten het.

Neem jezelf niet al te serieus, plaats naast ‘zware content’ ook eens wat luchtigs!
Content met een knipoog dus ;-))
Welke foto heb jij op Social Media gedeeld die ook echt met een knipoog was? Ik ben benieuwd, de polletjes, Watersportcamping Heeg www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *