Internationale & online marketing; ook voor minicampings

Online Marketing – en het bereiken van de internationale gast, is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Op woensdag 29 november worden minicampings uitgenodigd om naar Vlissingen te komen. Minicamping De Visser en enkele eigenaren van minicampings willen de Duitse markt veroveren.

De minicampings hebben het initiatief genomen om, in samenwerking met Marco van Belle van Mcomm, een marktbenadering op te zetten. Meerdere campings hebben meegewerkt aan een onderzoek, waarvan Marco op deze dag de resultaten gaat presenteren.

De kickstart is op woensdag 29 november a.s. om 13:00 uur bij Dok41 in Vlissingen. Op deze middag is een professionele spreekster uitgenodigd, die door al haar ervaringen de nodige kennis, tips en trucks in een spannend verhaal weet te gieten: Anouk Susan komt speciaal uit Keulen naar Vlissingen. Tot voor kort was ze de directeur van het NBTC regio Duitsland, en kent als geen ander de wensen en ervaringen van Duitsers als het gaat om vakantie vieren.

Bent u ook geïnteresseerd in de Duitse toeristische markt? Heeft u zelf een minicamping en wilt u maximaal gebruik maken van alle mogelijkheden? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze interessante en inspiratievolle kennismiddag bij te wonen. Kosten zijn 39,00 Euro p.p.. Inloop is vanaf 13:00 we sluiten rond 16:30 uur af met een netwerkborrel.

Aanmelding vóór 24 november a.s. via: info@minicampingdevisser.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *