Inschrijving verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2018 van start

Bedrijven, docenten, stagebegeleiders en andere betrokkenen worden uitgenodigd om een organisatie aan te melden aanmelden voor de verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2018. Je zet hiermee een bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers en leerlingen, maar ook bij klanten en collega’s in de sector.

Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?
De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2018’, een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Publiciteit en belangstelling
Al in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar krijgt de top 3 van aangemelde leerbedrijven veel publiciteit. De bekendmaking en uitreiking van Leerbedrijf Recreatie 2018 vinden plaats in het voorjaar van 2018. De winnaar staat vervolgens het hele jaar 2018 in de belangstelling. Dat betekent publiciteit in de regio en in de landelijke vakbladen. Ook nodigen scholen of collega-bedrijven het Leerbedrijf Recreatie uit om de succesvolle aanpak te presenteren. Een voorbeeld voor collega-bedrijven en voor leerlingen een teken dat dit een bijzondere leeromgeving is!

Over de verkiezing en aanmelden
Bekijk hier de spelregels. De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens de werkgeversorganisatie, werknemersorganisatie, het mbo-beroepsonderwijs, de winnende leerbedrijven uit 2016 en 2017 en natuurlijk KIKK recreatie.

Meer informatie: www.kikk-recreatie.nl/leerbedrijf-jaar-2018/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *