Holland Paviljoen op de IAAPA vakbeurs 2012 in Orlando

Het Nederlands Centrum voor Handelbevordering (NCH) organiseert – in samenwerking met de heer Jeff Bertus van de Club van Elf – een Holland Paviljoen op IAAPA 2012, de internationale tentoonstelling voor de attractie(parken) industrie. De activiteit wordt uitgevoerd in opdracht van NL EVD Internationaal; deze financiert de activiteit in het kader van het programma CPA.

Er staan al diverse Nederlandse aanbieders op de IAAPA beurs. Afgelopen jaar won Action Innovators een prijs voor mooiste beursstand

De markt
De markt voor deze sector (zowel attractieparken als bv musea, dierentuinen, aquaria, casino’s e.d.) is wereldwijd, en heeft een globale omvang van ca. US$ 29,5 miljard.

De VS hebben hierin het leeuwendeel, met het grootste aantal (en de grootste) attractieparken. Nederland blaast zijn partij mee in deze markt: qua leden staat Nederland (na de VS en Canada) op de derde plaats bij IAAPA (de internationale brancheorganisatie voor de attractie industrie). Dat is met name te danken aan het aanzienlijke aantal fabrikanten en toeleveranciers, die sterk competitief en daardoor ook innovatief zijn en derhalve internationaal hun rol kunnen waarmaken.

De tentoonstelling
De internationale tentoonstelling IAAPA is als exponent van deze industrie een prachtig platform voor de gehele industrie om nieuwe ontwikkelingen te tonen en elkaar te ontmoeten.
In 2011 waren er 25.800 bezoekers, en 1106 exposanten uit 32 landen. Naast de tentoonstelling is er ook een conferentie, met 123 sessies in 2011.

Voor meer informatie: www.iaapa.org

Het Holland Paviljoen
Het Paviljoen zal een duidelijke Holland uitstraling hebben; in overleg met u zal bepaald worden hoe Nederland zich optimaal kan presenteren.

Het Consulaat Generaal te Miami (VS) ondersteunt het Holland Paviljoen van harte en zal waar mogelijk helpen met het leggen van contacten, informeren van relevante media etc..
Er zal een Holland ontvangst gehouden worden (waarvoor u ook relaties kunt laten uitnodigen).

U kunt deelnemen in het paviljoen met een unit. U heeft dan de beschikking over een tafel met 2 stoelen, firmanaamvermelding, verlichting, een stopcontact en wandruimte om uw foto’s/posters op te hangen.
Er is een algemene ruimte met keuken/berging, bar en enkele zitjes, alsmede catering (koffie, thee, frisdrank).

Meer informatie en aanmelden: www.handelsbevordering.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *