Hof van Saksen ziet groeikansen in de zakelijke markt

Het luxe resort Hof van Saksen ziet volop groeipotentie in de zakelijke markt en heeft daarvoor enkele specialisten aangetrokken om juist deze markt optimaal te kunnen bedienen. Steeds meer bedrijven houden hun zakelijke bijeenkomsten op deze luxe locatie.

HofvanSaksen428Veel voorzieningen waren al aanwezig
Bij de opzet van Hof van Saksen is door de vorige eigenaar al rekening gehouden met de zakelijke doelgroep. Er is een grote verscheidenheid aan accommodaties en faciliteiten, waaronder diverse restaurants. Hof van Saksen is geschikt voor groepen tot ruim 3.000 personen. Het Business Centre beschikt over diverse stijlvolle ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies, teammeetings, incentives, (product) presentaties, trainingen en congressen. Er is een theater met plaats voor 250 gasten, twee ruime subzalen, een eigen lounge, bar en garderobe en alle denkbare audiovisuele apparatuur. Behalve het Business Centre beschikt Hof van Saksen ook over vergader- en executive boerderijen met extra faciliteiten voor zakelijke toepassingen.

Nieuwe voorzieningen
Roland Rozenbroek, General Manager van Hof van Saksen: “De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten en hebben we het vertrouwen van de gasten teruggewonnen. Ook zien we dat de zakelijke gast Hof van Saksen heeft herontdekt en het product en de dienstverlening weet te waarderen. Op twee fronten hebben we ons versterkt: met de terugkomst van Eric Branolte –de ontwikkelaar van onze academies– zijn we in staat om uitdagende outdoorprogramma’s voor bedrijven te realiseren, waarin we optimaal gebruik maken van de omgeving rondom het resort. Verder is het team versterkt met eventmanager Robin Schoenmaker, die afkomstig is van de Librije.”

Tijdens ons laatste bezoek aan Hof van Saksen, bleek dat de vakantiewoningen nog niet zijn voorzien van WiFi; toch één van de wensen voor de zakelijke markt. Een woordvoerder van Hof van Saksen laat weten: “De voorbereidingen zijn hier inmiddels in volle gang en vanaf juli a.s. zijn al onze boerderijen voorzien van een WiFi verbinding.”

Meer informatie: www.hofvansaksen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *