Gespot op de Second Home beurs

Dat het goed gaat in de Nederlandse markt voor vakantiewoningen is al een tijdje bekend. Dat was ook duidelijk te zien op de Second Home beurs in Utrecht – van 9 t/m 11 maart 2018. Voor diverse nieuwe, en uitbreidingsprojecten ging de verkoop van start.

We zetten even enkele projecten op een rijtje…

Center Parcs Park Zandvoort
Impressie Center Parcs Park Zandvoort

CenterParcs Zandvoort – grote renovatie van het hele park
Ruim 400 vakantiewoningen en voorzieningen van het inmiddels dertig jaar oude vakantiepark worden verkocht. Met de opbrengst wordt een grootschalige renovatie bekostigd. (investering van € 40 miljoen) Niet alleen de vakantiewoningen worden onder handen genomen, ook de centrumvoorzieningen zijn onderdeel van de grote upgrade.
Zie ook: eerder artikel op Pretwerk.nl over deze grote verbouwing.

Landal De Vers (Vakantiemakelaar): 45 nieuwe recreatiewoningen in Overloon
Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. De geplande nieuwbouw bestaat uit circa 45 recreatiewoningen. Ook voor de oudere bungalows worden plannen ontwikkeld, zodat er binnen ongeveer twee jaar een compleet en up to date park beschikbaar is.
Meer informatie: www.vakantiemakelaar.nl

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl (Vakantiemakelaar): 56 waterwoningen in de Weerribben
Het park is gesitueerd op diverse landtongen. De afzonderlijke 56 kavels zijn zorgvuldig bepaald en alles is in het werk gesteld om zoveel mogelijk privacy te creëren. Elke woning is ideaal bereikbaar per boot en voor de gasten is een speciale aanlegwal gerealiseerd, zodat de rust op het park gewaarborgd blijft.
Meer informatie: www.vakantiemakelaar.nl

Landal De Reeuwijkse Plassen is al wat langer in de verkoop bij de Vakantiemakelaar. Hier is het laatste nieuws dat de bouw van start gaat op 17 maart.
Meer informatie: www.vakantiemakelaar.nl

Topparken presenteert Recreatiepark Beekbergen
Topparken gaat flink aan de slag met een park op de Veluwe; recreatiepark Beekbergen. (voormalige camping Beekbergen) Er worden hier o.a. ongeveer 60 nieuwe vakantiewoningen geplaatst, vijvers aangelegd en faciliteiten vernieuwd / verbeterd.

Meer informatie: www.topparken.nl/recreatiepark-beekbergen/

Ridderstee

Groen park op Goeree Overflakkee: Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Oudorp Duin is een nieuw recreatieproject aan de kust van Goeree-Overflakkee, met 106 vakantiewoningen voor 6, 8 en 10 personen. de Ridderstee vakantiewoningen hebben geen gasaansluiting en er wordt gebruik gemaakt van groene stroom door de aanwezigheid van een veld zonnepanelen pal achter het park.
Er wordt intensief samengewerkt met het naastgelegen park ‘Ouddorp Duin’. De gasten van Ridderstee Ouddorp Duin kunnen gebruik maken van de voorzieningen van ‘Ouddorp Duin’, zoals de supermarkt, het restaurant, de leuke winkeltjes en het strandtheater.
Meer informatie: www.ridderstee.com

EuroParcs presenteert nieuwe projecten
Ook op de stand van Europarcs vinden we nieuwe projecten. Resort De Wije Werelt in Otterlo behoort met Resort Zuiderzee in Biddinghuizen en het Belgische Resort De Kempen tot de nieuwste aanwinsten. EuroParcs introduceert ook een nieuw type villa met verdieping. Deze wordt ook als ecovilla aangeboden en gebouwd op Resort De Wije Werelt.

Meer informatie: www.europarcsverkoop.nl

groenland

Groenland; het groenste recreatiepark van Nederland
GroenLand, op Goeree Overflakkee is een nieuw recreatiepark en labelt zichzelf als ‘het groenste park van Nederland’. Door de prachtige natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld de Hellegatsplaten maar ook door het vooruitstrevende energiemanagement, alles is straks all-electric. er komen in GroenLand 76 woningen in verkoop in twee groottes en in 9 verschillende variaties om het exterieur te verbijzonderen.
Meer informatie: www.groen-land.nl/magazine#

Meer informatieover de beurs: www.secondhome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *