Gasten zelf aan de slag met kerstversiering in hun hotelkamer

Het Element Hotel voor long-stay in Amsterdam, introduceert in december een pop-up ‘swop shop’; waar gasten kerstitems kunnen lenen om hun hotelkamer feestelijk op te tuigen. De ‘swop shop’ maakt het gasten ook mogelijk onderling spullen te ruilen of door te geven , in het kader van ‘gifting’.

Element Amsterdam Hotel - HotelkamerSpeciaal voor de aankomende feestdagen wordt de gemeenschappelijke lounge in het Element Hotel omgetoverd tot een ‘swop shop’. De prachtige designkast van enkele meters, die zich uitstrekt over de gehele lengte van de lounge, wordt gedurende de maand december rijkelijk gevuld met allerlei soorten kerstaccessoires: van kerstbomen, kerstballen, sfeerlichtjes en pieken, tot kerstige kaskrakers, winterpantoffels en warme spreien. Gasten worden uitgenodigd om hun favoriete items uit te kiezen en daarmee hun kamer kerst klaar te maken, voor een home-away-from-home gevoel. Ook kunnen gasten in het teken van ‘geven’, na vertrek, zelf andere items in de shop achterlaten, zoals fotolijstjes of een dekentje.

Bovenop de ‘swop shop’, voor een extra kerstgevoel, zal op Kerstavond de ‘don’t disturb’-magneet plaatsmaken voor een rood-witte kerstsok, waarin iedere gast op Kerstochtend een mooie verrassing kan verwachten.

Swop-shop-Christmas2Duurzaam initiatief
Het in februari geopende Element Amsterdam Hotel, dat eerder werd beloond met het gerenommeerde LEED-certificaat, wordt internationaal erkend als marktleider op het gebied van duurzaamheid. Vanuit deze visie is ook dit kerstinitiatief ontwikkeld.
Bart Luijk, General Manager bij Element Amsterdam: “De feestdagen zijn natuurlijk een periode die men het liefst met familie spendeert. Als hotel vinden we het belangrijk om onze gasten, die niet bij familie of vrienden kunnen zijn, ook een warm gevoel te bezorgen. We hebben bewust gekozen voor een leen-model en niet een koop-model, omdat december natuurlijk een maand is van ‘geven’ en we ook graag meer bewustzijn willen creëren om duurzaam om te gaan met spullen. We hopen dan ook op een groot succes!”

Meer informatie: www.elementamsterdamhotel.nl/feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *