Eerste Speelhotel geplaatst naast Franse supermarkt

Op 18 oktober wordt een nieuw soort speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden geopend. Het ‘speelhotel’, geproduceerd door het Nederlandse bedrijf IJslander, staat voor de deur van de Franse supermarkt Carrefour in Amiens, Frankrijk. Kinderen kunnen lekker spelen, terwijl hun ouders winkelen. Het speelhotel is gemaakt van 100% herbruikbare materialen.

Avontuurlijk
Het speelhotel zit boordevol speelaanleidingen en bestaat uit verschillende verdiepingen. Die zijn naar leeftijd opgebouwd. Zo kunnen de kleintjes spelen op de begane grond, terwijl oudere kinderen op de bovenliggende verdiepingen kunnen spelen. Hoe hoger de verdieping, hoe avontuurlijker de speelaanleidingen. Nog een voordeel van het stapelbare speelhotel: het speelparadijs kan ook op kleinere oppervlakten worden geplaatst. Verder is het speelhotel modulair opgebouwd, waardoor de modules makkelijk en snel (binnen een dag) te verplaatsen zijn naar een andere locatie. Zo kan het speelhotel dus flexibel worden ingezet!

Het ontwerp van het speelparadijs is gebaseerd op stapelbare (lego)blokken. Alle blokken bevatten verschillende speelwaarden. Zo kunnen kinderen in het ene blok chillen, terwijl ze in een ander blok lekker actief kunnen klimmen of zelfs interactief gamen. Een beproeft concept, dat IJslander heeft omgezet naar transparante, stapelbare ‘containers’ vol met klim-, kruip-, sluip-, hang-, slinger-, glij- en ontspanningsmogelijkheden. Ook zijn er aan deze uitvoering van het speelhotel lachspiegels toegevoegd waar kinderen zich mee kunnen vermaken. De blokken zijn afgezet met stevig verankerde netten, houten latwerk en rvs panelen om de veiligheid van de spelende kinderen te waarborgen. Door het transparante ontwerp van het speelhotel, kunnen ouders en verzorgers hun kinderen in de gaten houden.

Ook in Nederland
Het speelhotel is ook verkrijgbaar voor de Nederlandse markt en uitermate geschikt voor plaatsing op campings, vakantieparken, recreatieparken, dagrecreatie- en attractieparken. Maar het speelhotel kan ook prima worden geplaats op pleinen in het centrum van steden en dorpen of in speeltuinverenigingen. Het speelhotel kan volledig op maat worden gemaakt.

Meer informatie: www.ijslander.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *