Eerste editie van de ZwembadBranche Dag op 8 oktober

Op woensdag 8 oktober organiseert het vakblad ZwembadBranche voor de eerste keer de ZwembadBranche Dag. Het begin van een nieuw jaarlijks terugkerend evenement voor alle professionals uit de zwembranche. Een onmisbare dag voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Naast een bezoek aan het beursplein kun je in de ochtend een seminar volgen van Ben Tiggelaar. Tevens is er voldoende gelegenheid om te netwerken met collega’s.

Interactieve waterglijbaan in Bad Hesselingen (door Van Egdom Glijbanen)
Interactieve waterglijbaan in Bad Hesselingen (door Van Egdom Glijbanen)

Nieuwe trends en ontwikkelingen
Tijdens de ZwembadBranche Dag wil ZwembadBranche de professionals uit de branche informeren en inspireren. Op deze dag vertonen verschillende exposanten hun nieuwste ontwikkelingen en de nieuwste trends, maar kun je ook terecht voor gratis advies en handige tips. Daarnaast kun je sparren met experts over diverse onderwerpen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om collega’s te ontmoeten. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, geeft Ben Tiggelaar in de ochtend een seminar. Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Aan de hand van een ideale mix van theorie en praktijk helpt de management goeroe onder het motto ‘Dromen, Durven en Doen’ om dromen om te zetten in actie. Hij heeft een interessante, maar zeker ook nuchtere, visie op leiderschap en met zijn aanstekelijke enthousiasme geeft hij inzicht in effectief leiden van een organisatie, een team én jezelf. Het beursplein gaat open om 14.00 en sluit zijn deuren om 20.00. Het seminar begint om 9.30 en duurt tot 13.00, aansluitend vindt een netwerklunch plaats en kunnen deelnemers alvast een rondje lopen over de beurs.

Aanmelden
Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Je kunt je aanmelden tot 6 oktober, hierna kost een ticket € 20,00. Deelname aan het seminar kost EUR 149,00, dit is inclusief een netwerklunch.

Meer informatie en inschrijven: www.zwembadbranche.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *