Dutch Design Week inspiratietour horeca en leisure

Na een zeer succesvolle tour afgelopen jaar, dit jaar een tweede editie op maandag 19 oktober. Als ondernemer in de horeca en leisure sector ben je constant op zoek naar inspiratie: voor nieuwe concepten om je gasten te verrassen én manieren om je te onderscheiden van je concurrenten. De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven is dé plek om deze inspiratie op te doen. Tijdens de DDW – het grootste designevenement van Noord-Europa – bruist Eindhoven van de creatieve energie.

De DDW heeft veel te bieden: de nieuwste trends op het gebied van horeca-concepten, gaming, food, beleving en meubel- en interieurdesign. In een unieke inspiratietour leiden professionals jou langs diverse onderdelen van de DDW. Laat je verrassen: inspiratie gegarandeerd! Na de inspiratietour ontvang je een voucher voor een gratis adviesgesprek om de opgedane inspiratie om te zetten in ideeën voor je eigen bedrijf.

Inspiratietour voor horeca-ondernemers
De Dutch Design Week is een plek waar de nieuwste trends te beleven zijn op het gebied van horeca, hospitality en food. Tijdens deze inspiratietour ga je onder deskundige begeleiding van Conradi Concepts op bezoek bij een aantal (pop-up) horeca- en hospitality concepten op de Dutch Design Week.

Inspiratietour voor leisure-ondernemers
Wij laat Conradi Concepts zien dat de DDW meer is dan een expositie met de nieuwste designmeubels. Deze inspiratietour tour brengt je onder deskundige begeleiding langs een aantal creatieve ondernemers die gericht zijn op beleving, storytelling en gastvrijheid.

een beeldimpressie van de inspiratietour uit 2014:

en zie ook de blog van Karin Veldhuizen van Watersportcamping Heeg (fan van DDW) over dit event.

Programma inspiratietours maandag 19 oktober 2015

  • 12.00 – 13.00 uur: Ontvangst en gezamenlijke lunch
  • 13.00 – 18.00 uur: Inspiratietour langs vijf onderdelen van de Dutch Design Week.
    Op elke locatie krijg je een rondleiding en een inspirerend ervaringsverhaal. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.
    – Eigen programma inspiratietour voor horeca ondernemers.
    – Eigen programma inspiratietour voor leisure ondernemers.
  • 18.00 – 20.30 uur: Gezamenlijk diner

Over grenzen kijken
Organisator Laura Conradi is op zoek naar ondernemers met een open mind: “We willen ondernemers inspireren, door onze tour prikkelen we de ondernemers om anders te kijken maar ook concrete ideeën kunnen direct mee naar huis! Wat dacht je van een levensgrootte knikkerbaan (beleving toevoegen aan retail) in de Sissyboy winkel, waar niet alleen het klantcontact wordt gevonden mar waar ook nog eens allerlei slimme klantenbinding verbonden is.
Of wat dacht je van Hyperspaces, waar alle aandacht gaat naar de mogelijkheden voor virtual en augmented reality. Zo kunnen de deelnemers kennis maken met een virtuele escape room en zelf virtueel boogschieten. We bezoeken het eerste echte Vintage hotel, wat zijn deuren binnenkort gaat openen, alles anders dan in een normaal hotel, alleen al de locatie, in de prostitutiewijk van Eindhoven!”

Meer informatie en deelnemen: Conradi Concepts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *