Dormio opent drie vakantieparken in één jaar

De Arnhemse ontwikkelaar Dormio leisure development bv opent dit jaar 3 vakantieparken. Het gaat om ‘Resort Obertraun’ in Oostenrijk dat op 1 mei j.l opende, ‘Strand Resort Nieuwvliet-Bad’ in Zeeuws-Vlaanderen dat op 23 juni geopend is en ‘Resort Eifeler Tor’ in de Duitse Eifel dat op 31 augustus a.s. haar poorten zal openen. Een mijlpijl in het 10-jarige bestaan van de organisatie.

Resort Nieuwvliet Bad, geopend onder de vlag van Landal

Recreatief vastgoed
De interesse in en de bouw van recreatief vastgoed maakt ondanks roerige tijden een positieve ontwikkeling door. Of beter gezegd, dankzij roerige tijden, nu er weinig beweging zit in de woning- en kantorenmarkt. Vanuit de belegger is er nog steeds veel interesse in recreatief vastgoed. Een investering in een tweede woning op een vakantiepark is er een met een emotioneel rendement én een die een solide rendement geeft dankzij de samenwerking met gerenommeerde verhuurorganisaties als bijvoorbeeld Landal GreenParks en Belvilla.

Succesfactoren: Luxe en omgeving
De resorts die Dormio ontwikkelt, verkoopt en exploiteert hebben allemaal een eigen karakter en worden ingepast in de natuurlijke omgeving. De woningen worden qua bouwstijl afgestemd op het type woningen dat in de regio of het land voorkomt. Daardoor worden het nooit dertien in een dozijn vakantiewoningen. De trend dat de vakantieganger steeds korter en vaker op vakantie gaat, gaat hand in hand met de behoefte aan luxere vakantiewoningen. Qua faciliteiten op het resort, materiaalgebruik, afwerkingsniveau en inrichting van de woningen speelt Dormio in op die behoefte van de consument. Daarnaast worden kopers van een vakantiewoning van begin tot eind begeleid in de zoektocht naar en aanschaf van een vakantiewoning. Het beheer en de verhuur is centraal geregeld en de eigenaar kan genieten van een onbezorgde vakantie én investering.

Meer informatie: www.dormio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *