Demo-Dagen 2014 afgelast

De Demo-Dagen op Papendal, oorspronkelijk gepland voor 10 en 11 september,  gaan dit jaar niet door. Profield Events, die deze beurs in mei 2013 overnam, richt zich nu op een nieuwe editie in september 2016.  Op deze buitenbeurs was ook plaats voor de recreatiesector. Die wordt dit jaar bijzonder goed bediend met o.a. de recreatievakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem, en Venray, de beurzen van Recreavak in Goes en Drachten en als klapstuk De Euro Attractions Show  in Amsterdam.

demo dagenFrédéric Bondoux, directeur van Profield Events, legt uit: “Profield Events heeft als doelstelling beurzen te organiseren met een toegevoegde waarde voor de diverse marktsegmenten. Onze beurzen dienen de interesses van zowel bezoekers als exposanten in te vullen. In de afgelopen periode is gebleken dat het op dit moment niet mogelijk is om in Nederland een totaalvakbeurs in de groene sector te presenteren aan bezoekers. Hiervoor zijn meerdere oorzaken te noemen: Ten eerste de economische situatie waarin de sector verkeert, waardoor bedrijven kritisch naar het marketingbudget kijken. Ten tweede de ontwikkelingen in de afgelopen twee jaar van diverse beurs initiatieven in dezelfde marktsegmenten, hoewel deze kleinschaliger in opzet zijn dan de Demo-Dagen 2011. De editie die we qua omvang en invulling zien als uitgangspunt voor een succesvolle totaalvakbeurs in de groene sector.”

Bondoux voegt hieraan toe: “We geven er de voorkeur aan de Demo-Dagen te verplaatsen naar de tweede week van september 2016. Daarmee willen we aan de wens van internationaal opererende merken voldoen om, één keer per twee jaar, in dezelfde maand, per land, een grote outdoor vakbeurs te organiseren in de groene sector. Het spreekt voor zich dat alle exposanten de reeds voldane aanbetalingen voor deelnamekosten terug ontvangen.”

Meer informatie: www.demo-dagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *